Sansarlar kediye zarar verir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ProfTech
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 34
  • Görüntüleme Görüntüleme 356

Dosya Ekleri

• Screenshot_20260729_132528_Gallery.webp
    1,6 MB · Görüntüleme: 12
Ayrica bu sansarlara yasak kalkmali cunku her yerdeler bunlarin nesli tukenmekte olan tür oldugunu dusunmuyorum. Asiri coklar.

Gel beklerim.
Haklısınız, saçma saçma yasaklar koyuluyor. Hocam neymiş bunlar böyle ama alırım şaka bir yana sizin bunları halletmeniz lazım.

Ayrica bu sansarlara yasak kalkmali cunku her yerdeler bunlarin nesli tukenmekte olan tür oldugunu dusunmuyorum. Asiri coklar.

Gel beklerim.
Bir şey daha eklemem gerekiyor sansarlar kuduz taşıyabilir kediyi tırmalar veya ısırırlarsa bulaştırabilirler kediden de size geçebilir aklıma geldi söyleyeyim dedim.

Bir şey daha eklemem gerekiyor sansarlar kuduz taşıyabilir kediyi tırmalar veya ısırırlarsa bulaştırabilirler kediden de size geçebilir aklıma geldi söyleyeyim dedim.
Benimde aklima geldi bu. Halletcem bu gece bir daha gelemeyecekler. 2 tane birden birlitke hareket ediyorlar odamin dibine geliyor bana dogru bakiyor korkmuyor bunlarin nesli tukenmekte oldugu canlilar oldugu falan yalan. Her yerdeler. Karadeniz bunlardan dolu oyle boyle degil hemde. Onlari oyle bir korkutacam ki bir daha gelemeyecekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…