- Makaleler
- 1
Çok zarar verir hocam ya. Onlara zarar vermeniz lazım yada bir yöntem bulun.
Öldürmek yasakmis. O yuzden taslicam onlari gelince yapcak baska bir sey yok.Çok zarar verir hocam ya. Onlara zarar vermeniz lazım yada bir yöntem bulun.
Suça sürüklenme dikkat etÖldürmek yasakmis. O yuzden taslicam onlari gelince yapcak baska bir sey yok.
Hocam ne kadar büyükler?Öldürmek yasakmis. O yuzden taslicam onlari gelince yapcak baska bir sey yok.
Kedi gibi boyutlari var ve asiri hizli hareket ediyorlar. Benim kediden buyukler.
Uzaklastircam sadece korkutcam onlari. Zarar vermicem asla.
Hocam ben yapılı bir şeyim istiyorsanız gelirim alırım sansarları.Kedi gibi boyutlari var ve asiri hizli hareket ediyorlar. Benim kediden buyukler.
Uzaklastircam sadece korkutcam onlari. Zarar vermicem asla.
Gel beklerim.Hocam ben yapılı bir şeyim istiyorsanız gelirim alırım sansarları.
Haklısınız, saçma saçma yasaklar koyuluyor. Hocam neymiş bunlar böyle ama alırım şaka bir yanaAyrica bu sansarlara yasak kalkmali cunku her yerdeler bunlarin nesli tukenmekte olan tür oldugunu dusunmuyorum. Asiri coklar.
Gel beklerim.![]()
Bir şey daha eklemem gerekiyor sansarlar kuduz taşıyabilir kediyi tırmalar veya ısırırlarsa bulaştırabilirler kediden de size geçebilir aklıma geldi söyleyeyim dedim.Ayrica bu sansarlara yasak kalkmali cunku her yerdeler bunlarin nesli tukenmekte olan tür oldugunu dusunmuyorum. Asiri coklar.
Gel beklerim.![]()
Benimde aklima geldi bu. Halletcem bu gece bir daha gelemeyecekler. 2 tane birden birlitke hareket ediyorlar odamin dibine geliyor bana dogru bakiyor korkmuyor bunlarin nesli tukenmekte oldugu canlilar oldugu falan yalan. Her yerdeler. Karadeniz bunlardan dolu oyle boyle degil hemde. Onlari oyle bir korkutacam ki bir daha gelemeyecekler.Bir şey daha eklemem gerekiyor sansarlar kuduz taşıyabilir kediyi tırmalar veya ısırırlarsa bulaştırabilirler kediden de size geçebilir aklıma geldi söyleyeyim dedim.