Thanos
Üstün
Şimdi açacağım.Öneri konusu açsın daha isabetli tercih yapılır böylece.
Şimdi açacağım.Öneri konusu açsın daha isabetli tercih yapılır böylece.
Keşke herkes böyle yaşayabilse, para hayalimiz olmak zorunda kalmasa. Hayatınız gerçekten tam bi' kıskanmalık hayat hocam![]()
Düşünce biçimim parası olanlara göre çok farklı açıkçası mesela 150000 TL'ye sistem alacağıma gittim teker teker R5 7500F B850 2. elden aldığım RX 570'li sistemle sizlere yazıyorum bundan öncede i7 3770 HD 6570 kullanan birisiydim ve değiştirmiyordum değiştirmek yerine bu şekil hediyler yardımlar bağışlar yapmak daha çok hoşuma gidiyor.
Sebep neydi bana yeterli geldi bu sistem fazlasına gerek yok. Yani düşündüğünüz gibi en lüks sistem en lüks arabam en lüks villam yok.
Kendime yeten payı para aracı olarak alıyorum geri kalanıda bu şekilde veriyorum.
Yok hocam lüks araba, villa manasında demedim. Düşünce tarzınız ve rahatlığınız çok hoşuma gittiği için kıskanmalık bir hayat dedimDüşünce biçimim parası olanlara göre çok farklı açıkçası mesela 150000 TL'ye sistem alacağıma gittim teker teker R5 7500F B850 2. elden aldığım RX 570'li sistemle sizlere yazıyorum bundan öncede i7 3770 HD 6570 kullanan birisiydim ve değiştirmiyordum değiştirmek yerine bu şekil hediyler yardımlar bağışlar yapmak daha çok hoşuma gidiyor.
Sebep neydi bana yeterli geldi bu sistem fazlasına gerek yok. Yani düşündüğünüz gibi en lüks sistem en lüks arabam en lüks villam yok.
Kendime yeten payı para aracı olarak alıyorum geri kalanıda bu şekilde veriyorum.
Bi tık geç kalmışım sanırım.