Sizden tek bir ricam var vakit yaklaşınca lütfen foruma gelin çıkan birisine ulaşma problemi yaşamayalım. Çünkü 20 kişiye 500 TL'den bahsediyoruz toplam 10000 TL. Herkesi bekletmeyelim geç vakitlere kadar.

@Testo Unit.
@Heribert Yavuz.
@Gece
@kubatotuzsubat111
@Messi
@Şenol Güneş
@Deniz744
@Kostes
@Aakons
@w1llard
@ErlikÇağlar
@metixve
@Toby Fox.
@Spydea
@Pixel TB.
@madelyn
@Paper.C
@21312
@Batur
@HDDKullanıyorum
@Vavien.
@vdl
@Ada Wong.
@Yusuf7878
@Arlecchino
@Soluk Mavi Nokta.
@BirForumcuKişi
@ElderAssassin
@CRT_User
@Helox
@efebatiin
@199.
@electro
@Albus Dumbledore.
@BestAlto
@USBellekyiyenadam
@Caner Uncu.
@seeraddar
@Ricardo Quaresma.
@Kvothe
@Thanos
@Lavinia
@dalmatianpelican
@573
@25457
@EsraBehzatHikayesi
@Milas
@Isenea Dieur Has.
@143
Güncel katılanlar bu kişiler bir arkadaşımın önerisine göre son yapılacak olan çark çevirmede yani 20 kişiye 500 tlleri dağıtıldıktan sonra tekrardan aynı kadro çark çevirilecek o kişiye epey yüklü hatta bayağı yüklü bu şey ekran kartıda veya başka bir donanımda olabilir parada olabilir başka bir şeyde :hehehe:

Son düzenleme:
Sizden tek bir ricam var vakit yaklaşınca lütfen foruma gelin çıkan birisine ulaşma problemi yaşamayalım. Çünkü 20 kişiye 500 TL'den bahsediyoruz toplam 10000 TL. Herkesi bekletmeyelim geç vakitlere kadar.

@Testo Unit.
@Heribert Yavuz.
@Gece
@kubatotuzsubat111
@Messi
@Şenol Güneş
@Deniz744
@Kostes
@Aakons
@w1llard
@ErlikÇağlar
@metixve
@Toby Fox.
@Spydea
@Pixel TB.
@madelyn
@Paper.C
@21312
@Batur
@HDDKullanıyorum
@Vavien.
@vdl
@Ada Wong.
@Yusuf7878
@Arlecchino
@Soluk Mavi Nokta.
@BirForumcuKişi
@ElderAssassin
@CRT_User
@Helox
@efebatiin
@199.
@electro
@Albus Dumbledore.
@BestAlto
@USBellekyiyenadam
@Caner Uncu.
@seeraddar
@Ricardo Quaresma.
@Kvothe
@Thanos
@Lavinia
@dalmatianpelican
@573
@25457
@EsraBehzatHikayesi
@Milas
@Isenea Dieur Has.
@143
Güncel katılanlar bu kişiler bir arkadaşımın önerisine göre son yapılacak olan çark çevirmede yani 20 kişiye 500 tlleri dağıtıldıktan sonra tekrardan aynı kadro çark çevirilecek o kişiye epey yüklü hatta bayağı yüklü bu şey ekran kartıda veya başka bir donanımda olabilir parada olabilir başka bir şeyde :hehehe:
Hocam ben gece 3'te yatıyorum merak etmeyin kazanırsam ulaşırım size :)

Dünkü çekilişte 30 Ağustosa özel bir şey yapacağımı açıklamıştım. :) Daha fazla kişinin kazanma şansı olması için 20 kişilik limit belirledim, şartlarımız şunlar;

1. IBAN'a para gönderme yapmayacağım.
2. Bu yorumu beğenmeniz veya herhangi bir ifade göndermeniz yeterli. Ayrıyeten bir şey belirtmek istiyorsanız yorum atın. Amaç konunun sayfasının uzayıp karmaşa olmamasıdır. :)
3. 20 kişinin seçimi çark yöntemi ile yapılacaktır ve doğruluk sağlanması için güncel şekilde kayıt alınıp link atılacaktır.
4. 20 kişi fazla olduğu için saat 00.00'a kadar sürecektir lütfen katılanlar o vakitlerde bu konuyu takip etsinler.
5.
herkese bol şans!

Toplamda 10.000 TL bakiyemiz var, şanslı 20 kişi 500 TL kazanabilecek.

Herkesin 30 Ağustos zafer bayramı kutlu olsun. 🇹🇷
Katildim.

Dünkü çekilişte 30 Ağustosa özel bir şey yapacağımı açıklamıştım. :) Daha fazla kişinin kazanma şansı olması için 20 kişilik limit belirledim, şartlarımız şunlar;

1. IBAN'a para gönderme yapmayacağım.
2. Bu yorumu beğenmeniz veya herhangi bir ifade göndermeniz yeterli. Ayrıyeten bir şey belirtmek istiyorsanız yorum atın. Amaç konunun sayfasının uzayıp karmaşa olmamasıdır. :)
3. 20 kişinin seçimi çark yöntemi ile yapılacaktır ve doğruluk sağlanması için güncel şekilde kayıt alınıp link atılacaktır.
4. 20 kişi fazla olduğu için saat 00.00'a kadar sürecektir lütfen katılanlar o vakitlerde bu konuyu takip etsinler.
5.
herkese bol şans!

Toplamda 10.000 TL bakiyemiz var, şanslı 20 kişi 500 TL kazanabilecek.

Herkesin 30 Ağustos zafer bayramı kutlu olsun. 🇹🇷
Ben de katıldım. Yeni PC aldık oyun lazım.