Michael MYERS 52 Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.928 Çözümler 83 Beğeniler 6.164 Yer Haddonfield, Illinois 27 Mart 2026 #1 Playlistimdeki bazı şarkılarda sansür geliyor. Önceden gelmiyordu. Yani şarkının sansürlü ve sansürsüz iki versiyonu varken ben sansürsüzleri eklemiştim. Şu an sadece sansürlü şekildeler mi?
Playlistimdeki bazı şarkılarda sansür geliyor. Önceden gelmiyordu. Yani şarkının sansürlü ve sansürsüz iki versiyonu varken ben sansürsüzleri eklemiştim. Şu an sadece sansürlü şekildeler mi?
steelumut 50 Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 509 Çözümler 6 Beğeniler 704 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 27 Mart 2026 #2 Ayarları kontrol ettiniz mi?
Astronotarda 52 Üstün Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 3.098 Çözümler 23 Beğeniler 2.673 Yer Cosmos 27 Mart 2026 #3 Bende herhangi bir sorun yok, ayarlarda sansürsüz şarkıları göster diye bir ayar olması lazım, kontrol eder misiniz?
Bende herhangi bir sorun yok, ayarlarda sansürsüz şarkıları göster diye bir ayar olması lazım, kontrol eder misiniz?
KS KS Michael MYERS 52 Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.928 Çözümler 83 Beğeniler 6.164 Yer Haddonfield, Illinois 28 Mart 2026 #4 steelumut dedi: Ayarları kontrol ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Astronotarda dedi: Bende herhangi bir sorun yok, ayarlarda sansürsüz şarkıları göster diye bir ayar olması lazım, kontrol eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet sansürsüz içeriğe izin var.
steelumut dedi: Ayarları kontrol ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Astronotarda dedi: Bende herhangi bir sorun yok, ayarlarda sansürsüz şarkıları göster diye bir ayar olması lazım, kontrol eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet sansürsüz içeriğe izin var.