Uzun süre YT Music kullandıktan sonra Spotify geçtim arkadaşımın zorlamasıyla, şuan ikisini de ara ara kullanıyorum.

Ses kalitesi YouTube'un daha iyi geliyor bana, Spotify nedense daha boğuk hissettiriyor.
Ayrıca liste oluşturma ve müzik önerme konusunda YouTube'u daha başarılı buluyorum. Belirli bir vibedan gitmek isteyip seçtiğiniz şarkıdan bir radyo yani mix oluşturmasını istediğinizde daha iyi çalışıyor bence, Spotify ise biraz daha kötü bu konuda diyebilirim.
Çeşitlilik olarak da YouTube tabii ki de YouTube olmasından dolayı açık ara önde.
Ayrıca YT Music ana sayfasında doğrudan Yeniden Dinleyin alanını görmek ve altta Hızlı Seçimler ile Unutulan favoriler kısmı olması bence daha başarılı. Spotide doğrudan listelerime gidip başlatırken YTde her seferinde ana sayfadan başka bir müziğe tıklayıp oradan devam ediyorum mesela.
Fiyat olarak da tabii ki YT Premium varsa zaten Music bedava eşantiyonu gibi olduğundan daha iyi.

Şöyle de bir ekleme yapayım; YT Music bana daha çok şarkılara odaklı, Spotify ise daha çok oynatma listelerine ve bunların paylaşımına odaklı gibi geliyor. Ben şarkılara odaklı olmasından yanayım.

Uzun oldu ama benim düşüncelerim böyle 😂

Uzun süre YT Music kullandıktan sonra Spotify geçtim arkadaşımın zorlamasıyla, şu an ikisini de ara ara kullanıyorum.

Ses kalitesi YouTube'un daha iyi geliyor bana, Spotify nedense daha boğuk hissettiriyor.
Ayrıca liste oluşturma ve müzik önerme konusunda YouTube'u daha başarılı buluyorum. Belirli bir vibedan gitmek isteyip seçtiğiniz şarkıdan bir radyo yani mix oluşturmasını istediğinizde daha iyi çalışıyor bence, Spotify ise biraz daha kötü bu konuda diyebilirim.
Çeşitlilik olarak da YouTube tabii ki de YouTube olmasından dolayı açık ara önde.
Ayrıca YT Music ana sayfasında doğrudan yeniden dinleyin alanını görmek ve altta hızlı seçimler ile unutulan favoriler kısmı olması bence daha başarılı. Spotide doğrudan listelerime gidip başlatırken YT'de her seferinde ana sayfadan başka bir müziğe tıklayıp oradan devam ediyorum mesela.
Fiyat olarak da tabii ki YT premium varsa zaten Music bedava eşantiyonu gibi olduğundan daha iyi.

Uzun oldu ama benim düşüncelerim böyle 😂

YT müziğin çeşitli olması bana eksi olarak geri döndü. Motive açıyorum, otomatik geçiş yapacak; Ahmet Kaya remixe geçiyor. 😀 tabii aradığım şarkıyı bulmakta da daha çok zorlandım yine çeşitlilikten dolayı.

Hocam, ses kalitesi olarak Apple Music şu anda en iyisi. Ama dediğiniz özellikleri açarsanız, baya bir yer kaplıyor indirilenler. Android telefonlarda çok başarılı olduğunu düşünmüyorum Apple Music'in. Aynı şekilde bilgisayarda da çok iyi bulmadım. Listemin aşağısına inemiyorum, başa atıyor uygulama sizi. Bazen hesabımdan çıkıyor, bazen sapıtıyor. Apple telefonlarda kusursuz çalışıyor, o ayrı.

YouTube Music'de bulamayacağın müzik yok, ses kalitesi de iyidir. Ama algoritma bir Spotify değil bence. Sürekli gelişiyor. PC uygulaması tarayıcı gibi çalışıyor, çok sevemiyorum. Mesela bazen giriyorum, indirdiklerim gözükmüyor, senkronize olması yoruyor adamı. Bazen bu da şapşallaşıyor.

Geleyim Spotify uygulamasına. Ses kalitesi bence en geride olan. Ama algoritması gerçekten çok iyi. Cihazlar arası senkronizasyon çok başarılı. PC uygulaması, TV uygulaması yağ gibi akıyor. Apple Music ve YT Music'te böyle verim alamıyorum.

Ben de 3'ü de var, tabii bir taneye düşüreceğim. Ben de deniyorum hepsini senin gibi. :hehehe:

Android/iOS karma sistem kullanıyorum bu arada.

Hocam, ses kalitesi olarak Apple Music şu anda en iyisi. Ama dediğiniz özellikleri açarsanız, baya bir yer kaplıyor indirilenler. Android telefonlarda çok başarılı olduğunu düşünmüyorum Apple Music'in. Aynı şekilde bilgisayarda da çok iyi bulmadım. Listemin aşağısına inemiyorum, başa atıyor uygulama sizi. Bazen hesabımdan çıkıyor, bazen sapıtıyor. Apple telefonlarda kusursuz çalışıyor, o ayrı.

YouTube Music'de bulamayacağın müzik yok, ses kalitesi de iyidir. Ama algoritma bir Spotify değil bence. Sürekli gelişiyor. PC uygulaması tarayıcı gibi çalışıyor, çok sevemiyorum. Mesela bazen giriyorum, indirdiklerim gözükmüyor, senkronize olması yoruyor adamı. Bazen bu da şapşallaşıyor.

Geleyim Spotify uygulamasına. Ses kalitesi bence en geride olan. Ama algoritması gerçekten çok iyi. Cihazlar arası senkronizasyon çok başarılı. PC uygulaması, TV uygulaması yağ gibi akıyor. Apple Music ve YT Music'te böyle verim alamıyorum.

Ben de 3'ü de var, tabii bir taneye düşüreceğim. Ben de deniyorum hepsini senin gibi. :hehehe:

Android/iOS karma sistem kullanıyorum bu arada.
Ben hâlâ düşünüyorum şahsen. Tek platform üzerinden devam edeceğim ama bilemiyorum.

YT müziğin çeşitli olması bana eksi olarak geri döndü. Motive açıyorum, otomatik geçiş yapacak; Ahmet Kaya remixe geçiyor. 😀 tabii aradığım şarkıyı bulmakta da daha çok zorlandım yine çeşitlilikten dolayı.
Gariptir, bende Spotify'dan daha iyi çalışıyor o özellik. Mesela DMX'ten giriyorum, mix'e ne kadar oldschool rap varsa döküyor, aşırı iyi gidiyor. 😂 Manifest giriyorum, aynı şekilde aralara K-pop'lar vesaire serpiyor mesela ama vibe hep aynı devam ediyor.

Video kısmında beni de saçma sapan yönlendiriyor ama Music kısmı bende gayet iyi çalışıyor.

Apple Music ses kalitesiyle ve algoritmasıyla bence hepsinden daha iyi ancak YouTube Music'de bağımsız şeyleri dinleme özgürlüğü veriyor. O yüzden ikisi de var ve kullanıyorum.

Gariptir bende Spotify'dan daha iyi çalışıyor o özellik. Mesela Dmx'den giriyorum mixe ne kadar oldschool rap varsa döküyor aşırı iyi gidiyor 😂 manifest giriyorum aynı şekilde aralara K-Pop'lar vesaire serpiyor mesela ama vibe hep aynı devam ediyor.

Vallahi hocam, bu müzik uygulamaları herkeste farklı çalışıyor bence. Ben de YT Müzik daha kötü kalitedeydi BT'de bile; sen tam tersini diyorsun mesela. Onu geçiyorum, öneri konusunda ben de cidden dediğim gibiydi, yaşadım bu olayı.

Apple Music iyi ama Apple Windows tarafında berbat bir uygulama sunuyor.

Alternatif olarak Deezer da iyidir.

Vallahi hocam, bu müzik uygulamaları herkeste farklı çalışıyor bence. Ben de YT Müzik daha kötü kalitedeydi BT'de bile; sen tam tersini diyorsun mesela. Onu geçiyorum, öneri konusunda ben de cidden dediğim gibiydi, yaşadım bu olayı.
Şöyle bir fark olabilir, ben genelde PC üzerinden kullanıyorum bunları. Gaming headset ile dinliyorum, telefondan da spor yaparken vesaire açıyorum ama onu da hoparlörde yani. O yüzden fark ediyor olabilir hem algoritma hem de ses kalitesi deneyimi.