n0vaz

Başarılı
İnternet araştırma yaptığında net cevap bulamadım. Sonuç olarak GoodbyeDPI, Zapret gibi programlardan İnternet yavaşlatılması engellenebilir mi? Şu anda sadece hükümetin yavaşlattığı sitelerde var. Instagram, Facebook, Twitch gibi.
20250320_142633.webp

Son düzenleme:
Bende WARP kullaniyorum durum aynı fakat YouTube da iyi. Bence siyasi darbenin bitmesini bekleyin.

Burası ortadoğu ülkesi olduğundan ileride gecenin bir yarısı hükümetin silahlı militanları tarafından götürülmeyin derim.

TurkNet ISS'de DoH açmama rağmen bant daralmasından etkileniyorum. Az önce fark ettim, Brave'de Tor ağına bağlanıp YouTube'a girince daha hızlı çalışıyor. Bant daralması o kadar fazla ki kendi ağımda YouTube'a girince videolar otomatik 144P olarak açılıyor. Tor ağında 1080P rahat takılabiliyorum en azından :)

Eğer bant daraltması spesifik bir route'a uygulanmışsa bildiğim kadarıyla GoodbyeDPI gibi araçlar işe yaramayabiliyor. Bu tarz durumlar için VPN kullanmak gerekebiliyor.

Ben şahsen TurkNet'te DNS değiştirerek tüm yasaklı sitelere (P***hub ve Discord da dahil) girebiliyorum. Fakat YouTube epey yavaş çalışıyor, ben de WARP ile izlemeye devam ettim.