Babapro2121
Çalışkan
Çok ısınıyor. Hala kargodaysa gelince direkt iade edin. Kuryeye söyleyince iadeye gönderiyor mu bilmiyorum sorabilirsiniz.
Kargoda ve iade edemiyorum. Gelince kuryeye sorarım.
Çok ısınıyor. Hala kargodaysa gelince direkt iade edin. Kuryeye söyleyince iadeye gönderiyor mu bilmiyorum sorabilirsiniz.
Kurye öyle olmuyor derse kargoyu aldıktan hemen sonra kutuya hiç dokunmadan iade talebi açın. Almadan hemen önce de bütçenizi belirtip ekran kartı öneri konusu açın. Windforce çok kalitesiz bir model.Kargoda ve iade edemiyorum. Gelince kuryeye sorarım.
Kurye öyle olmuyor derse kargoyu aldıktan hemen sonra kutuya hiç dokunmadan iade talebi açın. Almadan hemen önce de bütçenizi belirtip ekran kartı öneri konusu açın. Windforce çok kalitesiz bir model.
Ne önerirsiniz? XFX Swift 9070XT ucuzlarsa almayı tekrar düşüneceğim.
Siz bilirsiniz para sizin.Dediğim gibi bence INNO3D aşırı çirkin hocam. Başka bir arkadaşa sordum abarttığınızı ve 65-70° arasının normal olduğunu söyledi. Ki bende öyle düşünüyorum. Muhtemelen iade etmeyeceğim. Edersemde 9070XT alacağım.
Konu açıp sorarsanız söylerler anlarsınız.5070 Windforce'nin herhangi bir sıcaklık testi var mı? Yoksa genel olarak kötü olduğunu mu düşünüyorsunuz.