FG (fatura garanti) yok. Kutu mevcut. Kozmetik 10/10.
Sorunu yoktur, temiz bir şekilde çalışır durumda. Bakımları yeni yapıldı.
Yer: İstanbul
Fiyat: 2.800 TL
Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır PG beni korumuyor, adım sanım belli gruplarda referanslarım mevcut. Havale sonrası kargo yapabilirim. Kargo +200 TL.
Dolandıracak halim yok ya hocam.PG olsa alırdım be, sağlık olsun. IBAN da bizi korumuyor maalesef hocam![]()
IBAN ile daha önce alışverişim oldu, ilk ve sondu. Maalesef dünyanın en güvenilir ol yine IBAN ile yapmam. Normalde teklifim PG 2500 idi.
IBAN ile daha önce benden alışveriş yapmadınız ama, rastgele referanssız satıcıya IBAN yapmamanız gerek normalde bende öyle yapıyorum. PG zaten epey kesiyor. Satış forum üzerinden DM yoluyla gerçekleşecek zaten. Noname bir hesap olsam endişenizi anlardım.IBAN ile daha önce alışverişim oldu, ilk ve sondu. Maalesef dünyanın en güvenilir ol yine IBAN ile yapmam. Normalde teklifim PG 2500 idi.
Doğrudur hocam, hayırlı satışlar dilerim.IBAN ile daha önce benden alışveriş yapmadınız ama, rastgele referanssız satıcıya IBAN yapmamanız gerek normalde bende öyle yapıyorum. PG zaten epey kesiyor. Satış forum üzerinden DM yoluyla gerçekleşecek zaten. Noname bir hesap olsam endişenizi anlardım.