- Makaleler
- 17
Geçmiş olsun arkadaşınıza, feci kazıklamışlar.Arkadaşıma o fiyattan sattılar, baya araştırdığını söylemişti, öyle değilse değiştireyim.
Geçmiş olsun arkadaşınıza, feci kazıklamışlar.Arkadaşıma o fiyattan sattılar, baya araştırdığını söylemişti, öyle değilse değiştireyim.
O fiyata olan 3070'leri gönderir misin? Almayı düşünüyorum ciddiyim.
9.000TL'ye 3070 bul Allah aşkına lafta var diyorsunuz ama sahibinden Letgo'da gözükmüyor.
9500 liraya çok rahat bulunabiliyor.O fiyata olan 3070'leri gönderir misin? Almayı düşünüyorum ciddiyim.
Kesinlikle param güvende tavsiye etmiyorum. 1 sene evvel keyfine güvenlik etiketi üstünde testlerde buz gibi diye satılan 1660 ti aldı arkadaşım, elimize gelen kart termal ped ve termal macun çorbasıydı. İade de edemedi :/Nasıl 9000 ediyor ya 8500e 3060 Ti 9K ya 6700XT alabiliyorum Param Güvende ile elden alırsanız daha uyguna da var.
İade edemedi derken? Havada karada iade edebilme hakkı var, boş kutu bile gönderse iadesini kabul ediyor sistem. Zaten asıl bu sebeple tercih edilmiyor, satıcı için dünyanın en güvensiz sistemi.
8 bile etmez, 7'den fazla vermezdim ben. 7 üstüne RX 6700 bulunuyor zaten.6650 XT var temiz ısınmıyorda 8 anca ederler diyorlar kutulu.
Kesinlikle Param Güvende tavsiye etmiyorum. 1 sene evvel keyfine güvenlik etiketi üstünde testlerde buz gibi diye satılan 1660 Ti aldı arkadaşım, elimize gelen kart termal ped ve termal macun çorbasıydı. İade de edemedi :/
İade edemedi derken? Havada karada iade edebilme hakkı var, boş kutu bile gönderse iadesini kabul ediyor sistem. Zaten asıl bu sebeple tercih edilmiyor, satıcı için dünyanın en güvensiz sistemi.
8 bile etmez, 7'den fazla vermezdim ben. 7 üstüne RX 6700 bulunuyor zaten.
Şuradan parayı ilk vermen gerektiği mantığını çıkarıyorsan sana fazla tavsiye vermeye gerek yok hocam Allah zihin açıklığı versinHerhalde yerine gidip alınmasını bekliyorlar ya da parayı ilk vermemizi.
Şuradan parayı ilk vermen gerektiği mantığını çıkarıyorsan sana fazla tavsiye vermeye gerek yok hocam Allah zihin açıklığı versin![]()