KS KS xLeomessi Becerikli Katılım 11 Temmuz 2025 Mesajlar 567 Beğeniler 354 22 Temmuz 2025 #81 Yasin Alemdağ dedi: 207 eskimesine rağmen alınırlığı halen daha var ama 217 daha bir hoş gibi . King 95 Pro çok tuzlu ya. Genişletmek için tıkla... Lian li de o kadar çok kasa var ki aklım karışıyor Valla bütçemi kasaya yatırmak banada mantıklı gelmiyor ama o kadar hoş duruyor ki meret.
Yasin Alemdağ dedi: 207 eskimesine rağmen alınırlığı halen daha var ama 217 daha bir hoş gibi . King 95 Pro çok tuzlu ya. Genişletmek için tıkla... Lian li de o kadar çok kasa var ki aklım karışıyor Valla bütçemi kasaya yatırmak banada mantıklı gelmiyor ama o kadar hoş duruyor ki meret.
Yasin Alemdağ Yetkin Katılım 5 Mart 2025 Mesajlar 2.418 Çözümler 15 Beğeniler 1.557 Yer Trabzon 22 Temmuz 2025 #82 xLeomessi dedi: Lian Li de o kadar çok kasa var ki aklım karışıyor vallahi bütçemi kasaya yatırmak bana da mantıklı gelmiyor ama o kadar hoş duruyor ki meret. Genişletmek için tıkla... Sen kasa ve işlemciyi en sonra bırak. Çünkü yeni kasalar piyasa sürüldü ama henüz ülkeye gelmedi.
xLeomessi dedi: Lian Li de o kadar çok kasa var ki aklım karışıyor vallahi bütçemi kasaya yatırmak bana da mantıklı gelmiyor ama o kadar hoş duruyor ki meret. Genişletmek için tıkla... Sen kasa ve işlemciyi en sonra bırak. Çünkü yeni kasalar piyasa sürüldü ama henüz ülkeye gelmedi.
KS KS xLeomessi Becerikli Katılım 11 Temmuz 2025 Mesajlar 567 Beğeniler 354 22 Temmuz 2025 #83 Yasin Alemdağ dedi: Sen kasa ve işlemciyi en sonra bırak. Çünkü yeni kasalar piyasa sürüldü ama henüz ülkeye gelmedi. Genişletmek için tıkla... Ekran kartım geldi, monitörde geldi. Ekran kartını buradaki sistemle deneyebilir miyim emin olamadım. Sıkıntısı varsa değişim talep edicem.. monitörü denerim her türlü
Yasin Alemdağ dedi: Sen kasa ve işlemciyi en sonra bırak. Çünkü yeni kasalar piyasa sürüldü ama henüz ülkeye gelmedi. Genişletmek için tıkla... Ekran kartım geldi, monitörde geldi. Ekran kartını buradaki sistemle deneyebilir miyim emin olamadım. Sıkıntısı varsa değişim talep edicem.. monitörü denerim her türlü
Yasin Alemdağ Yetkin Katılım 5 Mart 2025 Mesajlar 2.418 Çözümler 15 Beğeniler 1.557 Yer Trabzon 22 Temmuz 2025 #84 xLeomessi dedi: Ekran kartım geldi, monitörde geldi. Ekran kartını buradaki sistemle deneyebilir miyim emin olamadım. Sıkıntısı varsa değişim talep edeceğim. Monitörü denerim her türlü. Genişletmek için tıkla... Denersin neden deneyemeyesin. Belki işlemci darboğazı yaşarsın ya da PSU yetmez işlemcini bilmiyorum ama en azından sağlam olup olmadığına bakarsın.
xLeomessi dedi: Ekran kartım geldi, monitörde geldi. Ekran kartını buradaki sistemle deneyebilir miyim emin olamadım. Sıkıntısı varsa değişim talep edeceğim. Monitörü denerim her türlü. Genişletmek için tıkla... Denersin neden deneyemeyesin. Belki işlemci darboğazı yaşarsın ya da PSU yetmez işlemcini bilmiyorum ama en azından sağlam olup olmadığına bakarsın.
KS KS xLeomessi Becerikli Katılım 11 Temmuz 2025 Mesajlar 567 Beğeniler 354 22 Temmuz 2025 #85 Yasin Alemdağ dedi: Denersin neden deneyemeyesin. Belki işlemci darboğazı yaşarsın ya da PSU yetmez işlemcini bilmiyorum ama en azından sağlam olup olmadığına bakarsın. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim şimdi kartı, inşallah başarırız Yasin Alemdağ dedi: Denersin neden deneyemeyesin. Belki işlemci darboğazı yaşarsın ya da PSU yetmez işlemcini bilmiyorum ama en azından sağlam olup olmadığına bakarsın. Genişletmek için tıkla... Kasaya sığmadı neyse 14 gün içinde toplayıp deneyeceğiz. Son düzenleme: 22 Temmuz 2025
Yasin Alemdağ dedi: Denersin neden deneyemeyesin. Belki işlemci darboğazı yaşarsın ya da PSU yetmez işlemcini bilmiyorum ama en azından sağlam olup olmadığına bakarsın. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim şimdi kartı, inşallah başarırız Yasin Alemdağ dedi: Denersin neden deneyemeyesin. Belki işlemci darboğazı yaşarsın ya da PSU yetmez işlemcini bilmiyorum ama en azından sağlam olup olmadığına bakarsın. Genişletmek için tıkla... Kasaya sığmadı neyse 14 gün içinde toplayıp deneyeceğiz.