xLeomessi
Becerikli
Lian li de o kadar çok kasa var ki aklım karışıyor207 eskimesine rağmen alınırlığı halen daha var ama 217 daha bir hoş gibi. King 95 Pro çok tuzlu ya.
Lian li de o kadar çok kasa var ki aklım karışıyor207 eskimesine rağmen alınırlığı halen daha var ama 217 daha bir hoş gibi. King 95 Pro çok tuzlu ya.
Lian Li de o kadar çok kasa var ki aklım karışıyorvallahi bütçemi kasaya yatırmak bana da mantıklı gelmiyor ama o kadar hoş duruyor ki meret.
Ekran kartım geldi, monitörde geldi. Ekran kartını buradaki sistemle deneyebilir miyim emin olamadım. Sıkıntısı varsa değişim talep edicem.. monitörü denerim her türlüSen kasa ve işlemciyi en sonra bırak. Çünkü yeni kasalar piyasa sürüldü ama henüz ülkeye gelmedi.
Ekran kartım geldi, monitörde geldi. Ekran kartını buradaki sistemle deneyebilir miyim emin olamadım. Sıkıntısı varsa değişim talep edeceğim. Monitörü denerim her türlü.
Deneyeceğim şimdi kartı, inşallah başarırızDenersin neden deneyemeyesin. Belki işlemci darboğazı yaşarsın ya da PSU yetmez işlemcini bilmiyorum ama en azından sağlam olup olmadığına bakarsın.
Kasaya sığmadıDenersin neden deneyemeyesin. Belki işlemci darboğazı yaşarsın ya da PSU yetmez işlemcini bilmiyorum ama en azından sağlam olup olmadığına bakarsın.