2. monitörde basit işlemler yapılacaksa hiçbir problem olmaz. Ben 11400e çift monitör taktım kullanıyorum. Tabii oyun vs oynamıyorum. Full ofis işleri.
Yok hocam tamamen metin2 oynarken yandan film açmak, dc de arkadaşların yayınları izlemek amaçlı kullanıcam. Diğer türlü işim olmayacak

Yok hocam tamamen Metin2 oynarken yandan film açmak, DC de arkadaşların yayınları izlemek amaçlı kullanacağım. Diğer türlü işim olmayacak.

9600X gayet yeterli kalır hocam. Bunlar dışında kesin bir şey olmayacaksa 9060XT bile olur (tabii bu kartında 2K hikayeli oyun performansı kötü değil). Orta segment de 40k civarına bir şeyler bile çıkarırız kalanı da dursun cebinde lazım olur :).

9600X gayet yeterli kalır hocam. Bunlar dışında kesin bir şey olmayacaksa 9060XT bile olur (tabii bu kartında 2K hikayeli oyun performansı kötü değil). Orta segment de 40k civarına bir şeyler bile çıkarırız kalanı da dursun cebinde lazım olur :).
Yemin ederim ara ara aklıma gelmiyor değil. Sırf uzun vadede uğraşmamak için ve 9070xt baya iyi kart olduğu için düşünüyorum hocam :D

Yemin ederim ara ara aklıma gelmiyor değil. Sırf uzun vadede uğraşmamak için ve 9070XT bayağı iyi kart olduğu için düşünüyorum hocam :D

Uzundan kastın ne kadar uzun AM5 desteği bildiğim kadarıyla 2027'ye kadar sürecek ki 9060XT de kişiyi üzecek bir kart değil. Zaten günümüz oyunlarını da oynamıyorsun. Tabii bütçe varsa 9070XT almak çok daha mantıklı. Süre varsa 9600X3D de beklenebilir yani bir sürü varyasyon var :D.

Uzundan kastın ne kadar uzun AM5 desteği bildiğim kadarıyla 2027'ye kadar sürecek ki 9060XT de kişiyi üzecek bir kart değil. Zaten günümüz oyunlarını da oynamıyorsun. Tabii bütçe varsa 9070XT almak çok daha mantıklı. Süre varsa 9600X3D de beklenebilir yani bir sürü varyasyon var :D.
Güncel oyunları oynayacağım, pc müsade etmediği için pek bakınamıyorum. Aşırı beklemekte istemiyorum:/ 9600x3d falan beklenebilir aslında doğru diyorsun

Güncel oyunları oynayacağım, PC müsaade etmediği için pek bakınamıyorum. Aşırı beklemekte istemiyorum:/ 9600X3D falan beklenebilir aslında doğru diyorsun.

9070XT yanına 9600X3D yakışır. Acelen yoksa bekle en azından işlemci ve ekran kartını bekletebilirsin. İndirimleri kovalayarak parça parça alışverişini yap.

9600x3d ortalama 12 13k bandında olacak ve 7800x3d den daha yeni nesi l3 önbellek ile gelecek. Dediğiniz mantıklı hocam, parça parça toplayacağım bakalım hayırlısı. Şu an her şey artmış vaziyette :(

@Yasin Alemdağ Hocam ilk parçamı aldım :D g65b monitör aldım. Artık diğer parçaları oluşturmam lazım, pny 5070ti alıcam sanırm. 9070xt modellerinden kafama yatan model yok.

https://www.sinerji.gen.tr/pny-gefo...an-karti-p-55926?utm_campaign=akakce&v=1.71.7 38.5 olmuş

Son düzenleme:
9600X3D ortalama 12 13K bandında olacak ve 7800X3Dden daha yeni nesi L3 önbellek ile gelecek. Dediğiniz mantıklı hocam, parça parça toplayacağım bakalım hayırlısı. Şu an her şey artmış vaziyette :(

@Yasin Alemdağ hocam ilk parçamı aldım :D G65b monitör aldım. Artık diğer parçaları oluşturmam lazım, PNY 5070 Ti alacağım sanırm. 9070XT modellerinden kafama yatan model yok.

Hocam bende bu kartı beğendim size de belirttim ama bu söylemim üzerine biraz peşine düşüp araştırma yaptım :). Hoş bir ürün değil muadillerine göre 8-10 derece daha fazla ısınıyor.