Aldim hocam, monitörde aldim. Şimdi sira diğer parcalarda.

Hadi hayırlı olsun. Monitörünüze gayet güzel benim de aklımda olan bir model. Diğer parçaları da indirim buldukça çek. En sona işlemciyi bırak hem de ara ara bütçene çalışıyor musun bilmiyorum destek atarsın belki 9800X3D bile alabilirsin. Ondan sonra tek derdin ekran kartını yükseltmek olur.

Evet fiyatı şahane yalan değil. Alınabilirliği var mı var tabii hiç yok değil. Eğer aklınızda varsa alın. Benim de bütçem olsa yani alabilirim.

Hadi hayırlı olsun. Monitörünüze gayet güzel benim de aklımda olan bir model. Diğer parçaları da indirim buldukça çek. En sona işlemciyi bırak hem de ara ara bütçene çalışıyor musun bilmiyorum destek atarsın belki 9800X3D bile alabilirsin. Ondan sonra tek derdin ekran kartını yükseltmek olur.
9600x3d gelirse ona yapisiirim. Yoksa 9700x çekip gecicem. Kasa bakınıyorum, kafamda montech King pro 95, montech air max, phanteks xt pro modelleri var. Eleye eleye birini alicam.

9600X3D gelirse ona yapisiirim. Yoksa 9700X çekip geçeceğim. Kasa bakınıyorum, kafamda montech king Pro 95, montech Air Max, Phanteks XT Pro modelleri var. Eleye eleye birini alacağım.

Benim Phanteks kombosunu yapmasaydım. Bunları alacaktım. 4 fan ekran kartı altına 3 egzoz 1 üste sıvı soğutma yanda zaten fan var.

Global tierlistlerde cok iyi bahsetmiyorlar bu kasadan. 9k ya montech 95 pro cek gec diyor şeytan. 7 fanla geliyor, kocaman geniş kasa.

Global tierlistlerde cok iyi bahsetmiyorlar bu kasadan. 9K ya montech 95 Pro cek gec diyor şeytan. 7 fanla geliyor, kocaman geniş kasa.

Tier listler de stok haliyle kullandıkları için sonuçlar gelende kötü çıkıyor. Bu tip kasalarda altta fan olması lazım 3 intake bu kasayı şahlandırır. Ha hoşunuza gitmemiştir orası ayrı :D.

Sanırım Phanteks XT Pro Ultra sipariş geçeceğim hocam. F/P olarak mantıklı geliyor.

Kesinlikle hayır çok eski bir kasa üstünde ilk üretim SK140 fanlar var. Mesh alacaksan ve Phanteks olacaksa kesinlikle G400A geç teslimat ürünüdür ama çok güzel kasadır. Harici olarak CM TG600, Corsair 4000D ya da montech hoşuna gitmişti Air 903 Max alınmalı.

Kesinlikle hayır çok eski bir kasa üstünde ilk üretim SK140 fanlar var. Mesh alacaksan ve Phanteks olacaksa kesinlikle G400A geç teslimat ürünüdür ama çok güzel kasadır. Harici olarak CM TG600, Corsair 4000D ya da montech hoşuna gitmişti Air 903 Max alınmalı.
Öndeki usb port sayısı 1 olduğu için eledim bir anda :D Fan olayını söylemen iyi oldu, air 903 max, lian li 207 veya paraya kıyıp king 95 pro.