Sapphire Pulse B850M anakart alınır mı?

Bu dediğiniz ayarları sinerji yapmazsa ben kendim yapabilir miyim hocam? Zor bir ayar mı?

Sinerji muhtemelen yapamaz, hazır sistemciler BIOS ayarından aciz oluyor. Dümdüz EXPO açıp geçerler genelde. Asıl problem ise test edip sorun yok şeklinde kargolanır ama eve gelince sen mavi ekranlarla boğuşursun. Bunu yaşama deyü uğraştım. Tembih etmek lazım...

Kendin yaparsın, EXPO ayarının üzerine frekansı 6000 olarak değişeceksin. Primary kısmı 6000 CL30-38-38-96 ayarlaman yeterli. 6400 kit genelde CL32-39-39-102 gelir. Bank Refresh Mode ayarı Normal alınacak bir de. AMD ansızın bunu değişti ki millet sıkıntıya düşsün diye. Beta tester olarak kullanıyor kullanıcıları. Algoritmayı eski haline alman lazım, şu anki hali kararsızlığa yol açıyor.

Sistemi satın aldığımda tekrar sizinle iletişime geçeceğim hocam. Sinerji'ye ileteceğim olursa yapmazsa eğer ben kendim yapacağım.

@Ayhan Dönmez, hocam bir sorum olacak size. B650M-R ile 7800X3D arasında uyum konusunda bir sorun yaşatır mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…