SHERLOCKED
Başarılı
Bu bütçede daha iyisi yok.Manuel tuning yapacağım hocam. Onun haricinde öneriniz var mı?
Bu bütçede daha iyisi yok.Manuel tuning yapacağım hocam. Onun haricinde öneriniz var mı?
Teşekkür ediyorum hocam.
Hocam son soru olarak wi-fi adaptörü yeterli olur mu? Yani bağlantı sorunu vesre yaşar mıyım?
Yaşayanı görmedim.Teşekkür ediyorum hocam.
Hocam son soru olarak wi-fi adaptörü yeterli olur mu? Yani bağlantı sorunu vesre yaşar mıyım?
Tamamdır, çok sağ olun.
Wi-Fi adaptörü yerine ikisinin birlikte olduğu Wi-Fi ve BT kartı almak daha mantıklı. O tip adaptörler bir süre sonra ısınmaktan bozulabiliyor. Kalitelisi zaten kartlar ile aynı fiyata geliyor. BT 5 ve Wi-Fi 6 kartlarına bakabilirsiniz.
İçinden gelen karttan bahsediyorum.Sonradan alınan karttan mı bahsediyorsunuz yoksa Force içinde gelen karttan mı?
Hocam bu nasıl? Şu an b850m force var aklımda ama bunuda alabilirim bel ki.
Wi-Fi özelliği dışında herhangi bir artısı olmayacaktır. İlla yükseltecekseniz X870 almanızı tavsiye ederim hocam, Wi-Fİ için ekstra para harcamak cebize zarar. Kartınızı ikinci elden satmakta ekstra zarar yazacak size.İçinden gelen karttan bahsediyorum.
Hocam bu nasıl? Şu an b850m force var aklımda ama bunuda alabilirim bel ki.
@Ayhan Dönmez hocam Msi'ın bu anakartı alınır mı yoksa B850M Force'den devam mı?
MSI MPG B850I EDGE TI WIFI AMD B850 Soket AM5 DDR5 8200MHZ(OC) M.2 ITX Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MPG B850I EDGE TI WIFI AMD B850 Soket AM5 DDR5 8200MHZ(OC) M.2 ITX Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
B850M Force'yi iade edebilirim açıkcası.