Fiyat
2700

Koneko Toujou

Üstün
Yer
Cehennemin dibi
Üstünde high profil braketi takılı yanında Low profile braketi de verilecektir. İzmir içi elden teslim önceliğimdir fakat önce IBAN sonra kargo şeklinde kargo da yapabilirim. Fotoğraflarda tozlu çıksa da herhangi bir ısınma vb. sorunu yoktur. CS 2 de 300'e kadar(180-250 ) Forza 4 de 60 (FSR ile 144) FPS'e kadar verebiliyor. İstenirse FurMark da paylaşabilirim. Hiç açılmadı garanti etiketleri üzerinde.
Fiyatın fazla olduğunu düşünüyorsanız beğenmedim atmak yerine düzgün bir şekilde fikrinizi belirtip pazarlığa oturabilirsiniz.

3c69baca-8add-431c-a639-bf1af6d1c09e.webp

a1f2e973-586c-4ead-a378-dd3a3538ea67.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam boyut ve tüketim kısıtları itibariyle özellikle mini sistem yapacaklar için güzel bir kart, ancak tam boy sisteme girildiği anda büyük boy rakipleri var mevcut fiyatınızda. Bundan dolayı biraz revize etmenizi öneririm.
Şimdi diyeceksiniz sen alıyor musun almıyorsan ne boş yapıyorsun diye :D Elimde 3000G ve yarım kalmış bir mini sistem projem var aslında, ona biçilmiş kaftan, yarım slot braketi de var. Ama maaşın yatması lazım :D:D

Hocam boyut ve tüketim kısıtları itibarıyla özellikle mini sistem yapacaklar için güzel bir kart, ancak tam boy sisteme girildiği anda büyük boy rakipleri var mevcut fiyatınızda. Bundan dolayı biraz revize etmenizi öneririm.
Şimdi diyeceksiniz sen alıyor musun almıyorsan ne boş yapıyorsun diye :D elimde 3000G ve yarım kalmış bir mini sistem projem var aslında, ona biçilmiş kaftan, yarım slot braketi de var. Ama maaşın yatması lazım :D:D

Fiyat fazla geldiyse pazarlığını yaparız sıkıntı yok ama ölücülüğe karşıyım bir de ihtiyaçtan satıyorum bu yüzden çok düşemem. Dediğinizi söylemem herkesin kendi fikri var sonuçta. Kart satıldığında ilanı silerim zaten. Maaş yattığı zaman alabilirsiniz.

Hayırlı satışlar da demiş olayım o zaman hocam, benim yatışa kadar durursa ilan belli :D

Fiyat fazla geldiyse pazarlığını yaparız sıkıntı yok ama ölücülüğe karşıyım bir de ihtiyaçtan satıyorum bu yüzden çok düşemem. Dediğinizi söylemem herkesin kendi fikri var sonuçta. Kart satıldığında ilanı silerim zaten. Maaş yattığı zaman alabilirsiniz.
Abey gel ortada buluşalım 500 liraya el sıkışalım :D:D

Hayırlı satışlar da demiş olayım o zaman hocam, benim yatışa kadar durursa ilan belli :D

Abey gel ortada buluşalım 500 liraya el sıkışalım :D:D

Durur yüksek ihtimal bayağıdır satılmıyor. Kutusundan Low profil braketi çıkmıştı diye hatırlıyoeum ama gözümün önüne gelmedi şu an ondan "var mıydı lan acaba" diye düşünüyorum evde bulup fotoğrafını atarım garanti olur :D

@The Man From Earth
IMG_20250214_201430.webp

Güncelleme: Yeni fiyat 2700.

@The Man From Earth hocam durum nedir?

Son düzenleme: