Peşin fiyatına 10 taksit imkanı bulunuyor.
Detaylar
Kim cevapladı?Geçen gün Vatan'da Pure modelini yanlış hatırlamıyorsam 15000 lira civarına görmüştüm. O Vatan indirimleri bitti mi? 1 hafta boyunca gece indirimleri oluyordu. Belki devam ediyorsa almak isteyen oradan da bakabilir ama faizsiz 10 taksit seçeneği yoktur. Görsellik dışında da Pure ve Pulse modelleri arasında fark yok diye biliyorum.
Geçen gün Vatan'da Pure modelini yanlış hatırlamıyorsam 15000 lira civarına görmüştüm. O Vatan indirimleri bitti mi? 1 hafta boyunca gece indirimleri oluyordu. Belki devam ediyorsa almak isteyen oradan da bakabilir ama faizsiz 10 taksit seçeneği yoktur. Görsellik dışında da Pure ve Pulse modelleri arasında fark yok diye biliyorum.
Oradaki taksit imkanı maksimum 3 aydı diye hatırlıyorum.
10 ay daha cazip geliyor ya harbiden. Enflasyondan dolayı daha az ödemiş oluruz muhtemelen aynı parayı ödememize rağmen.Oradaki taksit imkanı maksimum 3 aydı diye hatırlıyorum.
Myers
Yetkin
Vatan' da 16.650 liraya düşüyordu akşamları 15 hiç görmedim.Geçen gün Vatan'da Pure modelini yanlış hatırlamıyorsam 15000 lira civarına görmüştüm. O Vatan indirimleri bitti mi? 1 hafta boyunca gece indirimleri oluyordu. Belki devam ediyorsa almak isteyen oradan da bakabilir ama faizsiz 10 taksit seçeneği yoktur. Görsellik dışında da Pure ve Pulse modelleri arasında fark yok diye biliyorum.
Vatan' da 16.650 liraya düşüyordu akşamları 15 hiç görmedim.
Olabilir ben de tam hatırlayamadım. Sizin dediğiniz doğrudur muhtemelen. 15 küsür kalmış benim aklımda. Beyaz modeller genelde daha pahalı oluyor ya ikisi aynı fiyatsa eğer Pure modeli daha çok talep görür diye yazayım dedim.
Myers
Yetkin
Zaten yurtdışında da Pure modeli daha pahalı ama Türkiye ' de tam tersi nedense.Olabilir ben de tam hatırlayamadım. Sizin dediğiniz doğrudur muhtemelen. 15 küsür kalmış benim aklımda. Beyaz modeller genelde daha pahalı oluyor ya ikisi aynı fiyatsa eğer Pure modeli daha çok talep görür diye yazayım dedim.
Zaten yurtdışında da Pure modeli daha pahalı ama Türkiye ' de tam tersi nedense.![]()
Sapphire çok değişik marka ya. Ben de 7700 XT Pure modelini kullanıyorum. Yani kart beni üzmüyor ama aşırı bir coilwhine sorunu var. Üstündeki ledi açınca biraz daha sıcak çalışıyor vs. Türkiye'de de hiç sevilmiyor ama globalde baya seveni var. Anakart işine girmişler bir de son dönemde. İleride daha çok adından söz ettirir herhalde. Ama Türkiye'de bi haterlığı var.
Myers
Yetkin
İlginçmiş ledi açınca daha sıcak çalışması. Coilwhine undervolt ile azalabilir. Çok şükür bende yok ama daha çok fazla güç çeken kartlarda oluyor galiba.Sapphire çok değişik marka ya. Ben de 7700 XT Pure modelini kullanıyorum. Yani kart beni üzmüyor ama aşırı bir coilwhine sorunu var. Üstündeki ledi açınca biraz daha sıcak çalışıyor vs. Türkiye'de de hiç sevilmiyor ama globalde baya seveni var. Anakart işine girmişler bir de son dönemde. İleride daha çok adından söz ettirir herhalde. Ama Türkiye'de bi haterlığı var.