Elektronik Sapphire Pulse RX 9060 XT 20.354 TL

Forumda hâlâ AMD GPU şikayetleri içeren konular görünce insan bir "Acaba?" diyor.

Ben bu modeli 2 defa satın aldım ve ikisinde de çok ciddi cw sesi var. 2. aldığım ürünü aktif olarak kullanıyorum şu an, uğraşmamak için bir daha iade etmedim. Zaten WattMan problemi kaçınılmaz, olur olmadık yerde hata alabiliyorsunuz.

Yazık yani hocam ne diyeyim? Hem CPU hem de GPU işi aynı anda başarılı şekilde yürütülemiyormuş demek ki...

Yakın bantta 5060 - 5060 Ti modelleri var yanlış hatırlamıyorsam, ben olsam onlara yönelirdim.

Konudaki model de VRAM açısından avantajlı olsa da NVIDIA'da VRAM tüketimini azaltan bir teknoloji olacağından göz ardı edilebilir .

RTX 5060 Ti ile aralarında 7.000 TL - 10.000 TL arasında bir fark var; açıkçası bu fark için 5060 Ti almaya değmez. NVIDIA'nın o teknolojiyi getirdiğinde 5000 ve 4000 serisine verip vermeyeceğini bilemeyiz. Benim için sıkıntı yok diyene mantıklı ama biraz başı ağrıyacak alan kişinin.

2026'da hâlâ Wattman hatası devam mı ediyor, çok garip?

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten WattMan problemi kaçınılmaz
RX500 serisinde kalmış bir problem, bu kartlarda imkansız. Bende RX9060XT kullandım güncel olarak da RX6600 kullanıyorum, CW konusuna katılıyorum ama Wattman olayı saçmalık.

2026'da hâlâ WattMan hatası devam mı ediyor, çok garip?
WattMan mı kaldı hocam gözünü seveyim ya
RX500 serisinde kalmış bir problem, bu kartlarda imkansız. Bende RX 9060 XT kullandım güncel olarak da RX6600 kullanıyorum, cw konusuna katılıyorum ama WattMan olayı saçmalık.

Aşağıdaki konular bana ait 2026 da hala devam ediyor demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…