Testo Unit

Üstün
Makaleler
4
Başka bir konudan gelen istek üzerine açıyorum konuyu. Umarım almayı düşünen kişilere fikir verebilmişimdir.

Kartın tam modeli budur:

Test şartları:
Bulunduğum ilçedeki hava sıcaklığı 27 derece.
Odamın camı tam açık ve odamda herhangi bir vantilatör/klima yok.
Karta herhangi bir overclock veya undervolt işlemi uygulanmamıştır.

Kasa modelim:

Kasa fanlarını işlemciye göre ayarlı Turbo seçtim.

Screenshot_20250818_135554_Gallery.webp

FurMark sonucu:

Screenshot_20250818_134903_Gallery.webp

Kasanıza bayıldım hocam memnun musunuz?

Montaj dışında evet. Gerek ektsra fan olsun gerek GPU ve soğutucu desteği olsun gerek malzeme kalitesi olsun evet. Ancak sanırım bana gelen ürün biraz sıkıntılıydı anakartı montajlamak için kasayı biraz esnetmek zorunda kaldım. Onunda incelemesi gelir yakında.;)

Benin de kasa hoşuma gitti. Akvaryum F/P da en iyisi sanırım. Size denk gelenler kronik mi şanssızlık mı bilemiyorum.
Merak ettiğim fanlar aslında. Kaliteli olacaklarını sanmıyorum da molex ve Argb olup olmadıklarını merak ettim. GT301 den geçmelik adaylara bakıyorum bu aralar. @Testo Unit son dakika ekledim araya kaynadı soru :)

Benin de kasa hoşuma gitti. Akvaryum F/P da en iyisi sanırım. Size denk gelenler kronik mi şanssızlık mı bilemiyorum.

Biraz zorlama ile çözülüyor aslında. Bir tane daha alan bulursak anlarız kronik olup olmadığını.

Merak ettiğim fanlar aslında. Kaliteli olacaklarını sanmıyorum da Molex ve ARGB olup olmadıklarını merak ettim. GT301'den geçmelik adaylara bakıyorum bu aralar. @Testo unit son dakika ekledim araya kaynadı soru :)

İçinden kontrolcü çıkıyor. Kasayı açarım 1-2 saate, atarım detaylı fotoğraf.
@Telefonunu Çıkra,

Son düzenleme: