Yer
İstanbul
4070 Ti'den geçmek istiyorum fakat pahalı geliyor ya bu kartın ederi bu değil bence.
Emin ol güncel piyasada hiçbir kartın ederi bu fiyatlar değil ancak 9060xt ve 9070xt'ler fiyatlarına göre en mantıklı kartlar.

Rakiplerine bakınca 5070ti'nin en kıytırık modeli 48/49'dan başlıyor bu kartın giriş diyebileceğimiz pulse gibi bir modeli 33,5k en baba kartı 39/70k gibi bir fiyatlara var. Satıcısı ne kadar güvenilir tartışılsa da vadesiz 6 taksit Pulse alabiliyorsun:

Beyaz sistem için baksak şu anda en ucuz beyaz modeli 35.5k, ama rakibi 5070ti'ye bakarsak 58k; Veya 5070ti en kıytırık modelleri 48/49k, 9070xt'nin en baba kartı 39/40k. Bu açılardan bakarsak fiyatını hakeden bir kart olarak karşımıza çıkıyor.

Emin ol güncel piyasada hiçbir kartın ederi bu fiyatlar değil ancak 9060XT ve 9070XT'ler fiyatlarına göre en mantıklı kartlar.

Rakiplerine bakınca 5070 Ti'nin en kıytırık modeli 48/49'dan başlıyor bu kartın giriş diyebileceğimiz Pulse gibi bir modeli 33, 5K en baba kartı 39/70k gibi bir fiyatlara var. Satıcısı ne kadar güvenilir tartışılsa da vadesiz 6 taksit Pulse alabiliyorsun:

Beyaz sistem için baksak şu anda en ucuz beyaz modeli 35.5k ama rakibi 5070 Ti'ye bakarsak 58k; veya 5070 Ti en kıytırık modelleri 48/49k, 9070XT'nin en baba kartı 39/40k. bu açılardan bakarsak fiyatını hak eden bir kart olarak karşımıza çıkıyor.

NVIDIA aldı başını gitti zaten onun artık fiyatı absürtleşti özellikle 5000 serisi cidden aşırı pahalı.

9070XT içinde AMD fobisi oluştu en son kullandığım kartlardan sonra NVIDIA'dan geçince sıkıntı yaşarsam diye düşünüyorum.

E sıkıntı yaşarsam diye düşünüy.

Şahsen NVIDIA'nın yeni stutter sorunları, masaüstü/web deneyimindeyken anlık donmaları takılmaları, birçok AAA oyunlarda olması gerekenden düşük güç tüketerek performansı oldukça kısması vb. sebeplerden dolayı 3070'i satıp geçtim bu karta oldukça da memnunum. NVIDIA'dan kurtulduğuma bu kadar sevinemezdim herhalde.

NVIDIA'yı özlediğim herhangi bir konu yok, herhangi bir ihtiyacım da yok. Arkadaşlarıma aldırırdım ancak kendi sistemime sokmazdım, 3 kuruş fazla olsun kafam rahat olsun diyerekten ancak son serileri sağ olsun 3 kuruş oldu 5/6 lira performansta olmayınca 9070XT Nitro kullanan arkadaşın da gazıyla aldım.

İhtiyacın varsa al yoksa alma. Şahsen 3070 miladını dolduruyordu benim için çok da sorun çıkartıyordu değiştirdim şimdi 3 sene 5 sene kafam rahat.

Şahsen NVIDIA'nın yeni stutter sorunları, masaüstü/web deneyimindeyken anlık donmaları takılmaları, birçok AAA oyunlarda olması gerekenden düşük güç tüketerek performansı oldukça kısması vb. sebeplerden dolayı 3070'i satıp geçtim bu karta oldukça da memnunum. NVIDIA'dan kurtulduğuma bu kadar sevinemezdim herhalde.

NVIDIA'yı özlediğim herhangi bir konu yok, herhangi bir ihtiyacım da yok. Arkadaşlarıma aldırırdım ancak kendi sistemime sokmazdım, 3 kuruş fazla olsun kafam rahat olsun diyerekten ancak son serileri sağ olsun 3 kuruş oldu 5/6 lira performansta olmayınca 9070XT Nitro kullanan arkadaşın da gazıyla aldım.

İhtiyacın varsa al yoksa alma. Şahsen 3070 miladını dolduruyordu benim için çok da sorun çıkartıyordu değiştirdim şimdi 3 sene 5 sene kafam rahat.

Beyaz sisteme geçeceğim yoksa benim 4070 Ti'dan memnunum kart canavar gibi çok arada kaldım.

Bütçeyi koyup 5080 al geç diyorum oda bunun 2X fiyatında vallahi şaşırdım boşa para dökme işine dönüyor NVIDIA almak bu saatten sonra.