tylerdurden3

Başarılı
Merhaba arkadaşlar dun actigim konudan sonra yeni bir karar verdim dunkü konu.

Soyle, internetteki en ucuz rx 7700xt 18k bandinda o da Sapphire markasina ait ancak ortada soyle garip bir durum var. Sinerji bilgisayarda Sapphire rx 7800xt de o fiyatta ve benim kafam bayağı karisti cunku Sinerji Bilgisayar'in iade konusunda bana problem cikartabilecegini dusunuyorum. Eger onda da ayni problemi yasarsam (coil whine) bu durumda sizler olsaniz ne karar verirdiniz? Yani ne bileyim rx 7800xt'de de coil whine problemi yasarsam iade etmek isterim.
Cevap veren arkadaslara simdiden teşekkür ederim.
rx 7700xt
rx 7800xt

Coil whine var diye garantiye yollasan sıkıntı yok diyip geri yollarlar hatta sözleşmede varsa geri gelirken kargoyu alıcı ödemeli atarlar, sorundan saymıyorlar. Kutuyu açmışsın kayda değer sorun da yok bunu geri almıyoruz dese uğraş dur, müşteri hizmetleri hariç kimse bu konuda doğru bilgi veremez şu an sana. Belki benim ekran kartında da vardır coil whine ama fanların sesi vb. bastırıyordur, çoğu kişinin umursamadığı bir şey.

İade konusunda nasıl bir tavır gösterirler o Sinerji'nin bileceği iş ancak Coil Whine dediğimiz bobin vızıldaması veya cızırtısının donanımsal açıdan bir zararı yok, sadece ses yapıyor. Benim kartta da başladı son zamanlarda. Bazen rahatsız edici düzeyde olabiliyor.

Bobini olan her kartta olabiliyor, sesten rahatsız olmazsan takılacağın bir durum yok. Rahatsız olursan garantiye gönderip değişim falan isteyebilirsin ama işlem yapmayabilirler.

Coil whine zaten firmaların yüzde 99 iade almadığı bir konu.
Coil whine var diye garantiye yollasan sıkıntı yok diyip geri yollarlar hatta sözleşmede varsa geri gelirken kargoyu alıcı ödemeli atarlar, sorundan saymıyorlar. Kutuyu açmışsın kayda değer sorun da yok bunu geri almıyoruz dese uğraş dur, müşteri hizmetleri hariç kimse bu konuda doğru bilgi veremez şu an sana. Belki benim ekran kartında da vardır coil whine ama fanların sesi vb. bastırıyordur, çoğu kişinin umursamadığı bir şey.

Merhaba arkadaşlar dun actigim konudan sonra yeni bir karar verdim dunkü konu.

Soyle, internetteki en ucuz rx 7700xt 18k bandinda o da Sapphire markasina ait ancak ortada soyle garip bir durum var. Sinerji bilgisayarda Sapphire rx 7800xt de o fiyatta ve benim kafam bayağı karisti cunku Sinerji Bilgisayar'in iade konusunda bana problem cikartabilecegini dusunuyorum. Eger onda da ayni problemi yasarsam (coil whine) bu durumda sizler olsaniz ne karar verirdiniz? Yani ne bileyim rx 7800xt'de de coil whine problemi yasarsam iade etmek isterim.
Cevap veren arkadaslara simdiden teşekkür ederim.
rx 7700xt
rx 7800xt

İade takıntılı biriysen tek adresin Amazon olsun. Ben 1 hafta önce MSI Ventus 4070 Super aldım taktım ısısını beğenmedim. İade başlattım açıklamaya beğenmedim yazdım bir sonraki gün kargoladım. Ulaştı aynı gün iade onaylandı paramı verdiler.