Detaylar
Kim cevapladı?Batur
Başarılı
Breaking Bad izlemişsiniz Better Call Saul izlememek ayıp olur kesinlikle izleyin derim. Breaking Bad'den öncesini ve sonrasını da anlatıyor Salamanca ve ondan öncesi de dahil dizide anlamadığınız yerler Better Call Saul da yer alıyor.
Dark da güzel onu da izleyebilirsiniz kasabada kaybolan bir çocuktan sonra yaşanan olayları baz alıyor ilk 3 bölümü biraz sıkabilir sonra açılıyor.
Dark da güzel onu da izleyebilirsiniz kasabada kaybolan bir çocuktan sonra yaşanan olayları baz alıyor ilk 3 bölümü biraz sıkabilir sonra açılıyor.
ggbye
Başarılı
Breaking Bad izlemişsiniz Better Call Saul izlememek ayıp olur kesinlikle izleyin derim. Breaking Bad'den öncesini ve sonrasını da anlatıyor, salamanca ve ondan öncesi de dahil dizide anlamadığınız yerler Better Call Saul da yer alıyor.
Dark da güzel onu da izleyebilirsiniz kasabada kaybolan bir çocuktan sonra yaşanan olayları baz alıyor.
Supernatural çok fenaydı. Resmen bitince hayatım bitti. Çok uzundu alışkanlık yapmıştı. 1 kutu dondurma alıp yaz aylarında izlerdim. Her bölüm farklı aksiyon çok manyak bir şeydi. Hemen bitirmek isterdim diziyi bitince çok üzüldüm. /:
yusufumm07
Üstün
Chuck The Lasr Ship
jassajanes
Uzman
Gerilim bilim kurgu ilgini çekiyorsa from öneririm.