Benim oturduğum yerde millet uyumaya devam ediyor, İstanbul'un en kalabalik ilçesi olmasına rağmen.

Istanbul'da protesto Sarachane uzerinden ilerliyor zaten her ilcede ayri protesto olmasini mi bekliyorsunuz? Samsun'da bile boyle. En kalabalik yer Atakum olmasina ragmen en buyuk yuruyus meydanda yapildi mesela.

Istanbul'da protesto Sarachane uzerinden ilerliyor zaten her ilcede ayri protesto olmasini mi bekliyorsunuz? Samsun'da bile boyle. En kalabalik yer Atakum olmasina ragmen en buyuk yuruyus meydanda yapildi mesela.
Benim oturduğum yerde çok büyük bir meydan var. Ayrıca nüfusu yaklaşık 1 milyon. O meydanda yapmıyorlar mı?

Benim oturduğum yerde çok büyük bir meydan var. Ayrıca nüfusu yaklaşık 1 milyon. O meydanda yapmıyorlar mı?

Bu tarz yerlerde sayiyi bolmenin bir manasi yok Istanbul'daysan hedef Sarachane, Ankara'daysan ODTU. Nufus onemli degil Gezi zamani da nufusu cok daha fazla olan ilceler vardir ama onemli olan olayin patlak verdigi yer.

Izmir'de DEU'de protesto yapildigini biliyorum ama CHP tarafindan yuruyus nerede duzenleniyor vs. bilmiyorum. Ben Samsun'da yasiyorum ilk gun hem merkezde hem Atakum'da yapildi sonraki gun sadece merkezde dun ve bugun de Atakum'da yapildi tekrardan. Ilk gun haricinde eylem noktalari tek oldu hep.