kraxius Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 566 Beğeniler 181 Yer İzmir 7 Mart 2025 #1 Alkölsüz uyuşturucusuz etik yollarla nasıl kafa yapılır? Oksijen taktiği hariç.
Boşlukta Düşünen Adam Yetkin Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 813 Çözümler 3 Beğeniler 794 7 Mart 2025 #2 Kafa yapmak direkt olarak etik değildir. Ayrıca başlığa da anlam veremedim. Kafa yapmak ile sarhoş olmak aynı şey. Bence sizin kafanız zaten şu an güzel. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mart 2025
Kafa yapmak direkt olarak etik değildir. Ayrıca başlığa da anlam veremedim. Kafa yapmak ile sarhoş olmak aynı şey. Bence sizin kafanız zaten şu an güzel.
KS KS kraxius Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 566 Beğeniler 181 Yer İzmir 7 Mart 2025 #3 Ramazan olduğu için etik yollar arıyorum. Boşlukta Düşünen Adam dedi: Kafa yapmak direkt olarak etik değildir. Ayrıca başlığa da anlam veremedim. Kafa yapmak ile sarhoş olmak aynı şey. Bence sizin kafanız zaten şu an güzel. Genişletmek için tıkla...
Ramazan olduğu için etik yollar arıyorum. Boşlukta Düşünen Adam dedi: Kafa yapmak direkt olarak etik değildir. Ayrıca başlığa da anlam veremedim. Kafa yapmak ile sarhoş olmak aynı şey. Bence sizin kafanız zaten şu an güzel. Genişletmek için tıkla...
Paper.C Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.369 Makaleler 1 Çözümler 11 Beğeniler 2.184 7 Mart 2025 #4 Git tekelden efendi gibi içkini al olsun bitsin. Çok Müslümansan zaten ramazanda "kafa bulmaya" çalışmazsın. Hatta ramazan dışında yine ağzına sürmezsin. Kendini kandırma, içmek istiyorsan iç. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mart 2025
Git tekelden efendi gibi içkini al olsun bitsin. Çok Müslümansan zaten ramazanda "kafa bulmaya" çalışmazsın. Hatta ramazan dışında yine ağzına sürmezsin. Kendini kandırma, içmek istiyorsan iç.
KS KS kraxius Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 566 Beğeniler 181 Yer İzmir 7 Mart 2025 #5 Ramazan da olmaz günah alköl içmem pek para da yok . Paper.C dedi: Git tekelden efendi gibi içkini al olsun bitsin. Genişletmek için tıkla...
Ramazan da olmaz günah alköl içmem pek para da yok . Paper.C dedi: Git tekelden efendi gibi içkini al olsun bitsin. Genişletmek için tıkla...
Boşlukta Düşünen Adam Yetkin Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 813 Çözümler 3 Beğeniler 794 7 Mart 2025 #6 kraxius dedi: Ramazan da olmaz günah alköl içmem pek para da yok . Genişletmek için tıkla... Yok kardeşim. Zaten içki içmek değil, direkt olarak sarhoş olmak günah. Nasıl yaparsan yap. Kafayı bulmak günah.
kraxius dedi: Ramazan da olmaz günah alköl içmem pek para da yok . Genişletmek için tıkla... Yok kardeşim. Zaten içki içmek değil, direkt olarak sarhoş olmak günah. Nasıl yaparsan yap. Kafayı bulmak günah.
KS KS kraxius Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 566 Beğeniler 181 Yer İzmir 7 Mart 2025 #7 Boşlukta Düşünen Adam dedi: Yok kardeşim. Zaten içki içmek değil, direkt olarak sarhoş olmak günah. Nasıl yaparsan yap. Kafayı bulmak günah. Genişletmek için tıkla... Ramazandan sonra yaparız o zaman taktik lazım sadece.
Boşlukta Düşünen Adam dedi: Yok kardeşim. Zaten içki içmek değil, direkt olarak sarhoş olmak günah. Nasıl yaparsan yap. Kafayı bulmak günah. Genişletmek için tıkla... Ramazandan sonra yaparız o zaman taktik lazım sadece.
E Emre Human Üstün Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 1.238 Çözümler 1 Beğeniler 560 7 Mart 2025 #8 kraxius dedi: Alkölsüz uyuşturucusuz etik yollarla nasıl kafa yapılır? Oksijen taktiği hariç. Genişletmek için tıkla... 3x10 360 derece kafanı döndür kendine gelirsin.
kraxius dedi: Alkölsüz uyuşturucusuz etik yollarla nasıl kafa yapılır? Oksijen taktiği hariç. Genişletmek için tıkla... 3x10 360 derece kafanı döndür kendine gelirsin.
Bold Pilot Uzman Katılım 15 Ekim 2024 Mesajlar 965 Çözümler 5 Beğeniler 1.181 Yer Bişkek/Kırgızistan 7 Mart 2025 #9 kraxius dedi: Ramazandan sonra yaparız o zaman taktik lazım sadece. Genişletmek için tıkla...
KS KS kraxius Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 566 Beğeniler 181 Yer İzmir 7 Mart 2025 #10 Emre Human dedi: 3x10 360 derece kafanı döndür kendine gelirsin. Genişletmek için tıkla... Etrafımda mevlana gibi dönmem mi lazım.
Emre Human dedi: 3x10 360 derece kafanı döndür kendine gelirsin. Genişletmek için tıkla... Etrafımda mevlana gibi dönmem mi lazım.