Suya girip ıslanmadığın zaman yapabilirsin.
Detaylar
Kim cevapladı?Nasıl olcak o.
Kardeşim alkolün günah olmasının sebebi zaten kafa yapması. Sen diyorsun ki kafa yapmak istiyorum ama alkol haram. Alkolsüz kafa yapsan bile haram yapmış olacaksın.
- Makaleler
- 1
Çok sert bir filtre kahveyi hızlı içersen kafan biraz uyuşabilir. Güzel hissettiriyor.
Onun haricinde alkole en yakın şey iftardan sonra sigara yakmak ama asla tavsiye etmem. İçmiyorsan hiç bulaşma.
Bekle 20 gün, bayramdan sonra al 3 kırmızı dalgana bak.
Onun haricinde alkole en yakın şey iftardan sonra sigara yakmak ama asla tavsiye etmem. İçmiyorsan hiç bulaşma.
O bende olmaz.
Ramazan harici de alköl içmiyorum para da yok aç karna sigara içince bişey olmuyor bana en fazla mide yanar.Çok sert bir filtre kahveyi hızlı içersen kafan biraz uyuşabilir. Güzel hissettiriyor.
Kendi etrafında çok hızlıca dönüp, iğrenç bir kokuyu 1 dakika kokla, nefesini 30-40 saniye tut, olduğun yerde zıplayıp takla at, gözlerini çok hızlı aç kapa yap ve bir tane balon al patlayana kadar şişir o havayı içine çek kafa bir milyon olur.
- Makaleler
- 1
Aç karna demedim zaten, oruç tutup iftarı yaptıktan sonra. Ayakta içtiğimde bayağı sallıyor ortalığı. Kişiden kişiye değişir tabii.Ramazan harici de alköl içmiyorum para da yok aç karna sigara içince bişey olmuyor bana en fazla mide yanar.
Yok catıda içtim bişey olmadı bana vurmuyor.Aç karna demedim zaten, oruç tutup iftarı yaptıktan sonra. Ayakta içtiğimde bayağı sallıyor ortalığı. Kişiden kişiye değişir tabii.