Duracell'den daha kaliteli olduğunu düşünüyorum, 10 yılı aşkın süredir RC araçlarım için kullanıyorum 8 tane GP pilim var hala performansları yerinde, Duracell pillerim de hala çalışıyor ama GP kadar performanslı değiller artık.
Aslında bayağı popüler ve pil konusunda bilinen usta markalardan birisi hocam. Özellikle 15 yıl ömürlü saat pillerinin %70-80'i GP tarafından üretilir.
Benim Quest 3'üm için 2500 mAh lazımdı. Siz kumanda için falan dediğinizde düşük mAh sorun olmaz diye düşündüm. Bence uygun olur, Duracell her zaman kaliteli ve güvenilirdir. O markayı ben de ilk defa gördüm.
Varta da bakabilirsiniz, Samsung'un pillerini üretir ve telefon pillerinde 1 numaralı markadır. Kalem pili de dandik değildir diye düşünüyorum. Varta pil | Amazon
Bir de alırken kapasitesine bakın, sağ üstte yazar, her modelin kapasıtesi farklı olur GP'lerde.
İyi hızlıymış sizinki i zaman, benimki 2600 mAh'lık 4 tane AA pili 7-8 saatte falan şarj ediyor aşağı yukarı aynı süreye denk geliyor.
Duracell bu işte çok iyi, ama fiyata da bakıldığında GP fiyatına göre çok daha mükemmel ve kalite olarak Duracell'den aşağı kalır yanı yok, ondan GP önerdim yoksa Duracell de iyidir yanlış anlaşılma olmasın