Bruhistan

Başarılı
Merhaba, yedek olarak kullanmak için tuşlu telefon arıyorum. (4 ay önce aldığım çakma B310 bataryası şişip ömrünü tamamladı da. 😀)

Şöyle, WIFI 3G/4G destekleyen, kamerası olan (Arka kamerası olsa bile yeter) harici depolaması olan, Java uygulama/oyun destekleyen, bataryası 3-4 gün veya daha fazla gidebilecek telefon arıyorum. Eski/yeni fark etmez işimi görsün yeter. Aklımda Nokia 6300 4G, 8000 4G bir de 2720 Flip var. Sizce bunların hangisini tercih etmeliyim?

Son düzenleme:
Merhaba, yedek olarak kullanmak için tuşlu telefon arıyorum. (4 ay önce aldığım çakma B310 bataryası şişip ömrünü tamamladı da. 😀)

Şöyle, WIFI 3G/4G destekleyen, kamerası olan (Arka kamerası olsa bile yeter) harici depolaması olan, Java uygulama/oyun destekleyen, bataryası 3-4 gün veya daha fazla gidebilecek telefon arıyorum. Eski/yeni fark etmez işimi görsün yeter. Aklımda Nokia 6300 4G, 8000 4G bir de 2720 Flip var. Sizce bunların hangisini tercih etmeliyim?
Bütçeniz nedir?

2720 yada 8000 bakın, ikiside KaiOS kullanıyor. Whatsapp falan destekliyordu bir ara. Uygulama desteği olarak geniş, üstelik google servisleri de tam çalışmasada az çok çalışıyor(Play Store yok tabii ki).

Hocam birde KaiOS denilen işletim sistemi Java uygulamaları çalıştırıyor mu? Yoksa bütün uygulama ona özel mi? Bataryası 1500 Mah diyor yeterli mi bu?
Java çalıştırmak istiyorsanız ikinci el bakın. Tuşlu telefonlar pek tüketmez, yeterli olabilir.

Kendi mağazası var.