3613

Üstün
Fare kategorisi sadece oyun ekipmanları altında var diye konuyu buraya açıyorum ama aslında tabii ki bir oyun faresi değil ürün.

Standart 2 tuşlu, tekerlekli ve şarjlı, masaüstü kullanımı için yeterli bir fare. Boyutları 11 X 6 X 2,5 CM. Çok ince ve şık görünüyor. Sağ ve sol tuşları aşırı sessiz. Kütüphanede, hatta yanınızda uyuyan biri varken dahi rahatsız etmeden kullanabilirsiniz. Altında 3 konumlu açma-kapama düğmesi var: Kapalı, alıcı ve BT. Kendi alıcısı dışında BT ile de bağlanıyor. Bu sayede IPad'e de bağlayabiliyorsunuz. Rengi mat siyah. Etrafında yavaş yavaş renk değiştiren RGB bir şerit var ama çok soluk. Bu tür şeyleri anında kapatan biri olan beni bile rahatsız etmedi; karanlık odada bile direkt bakmadığınızda fark etmezsiniz. Ürün fotoğraflarında çok abartmışlar RGB şeridi, kesinlikle ilgisi bile yok. Açık bıraktığınızda otomatik olarak uykuya dalıp pil koruma fonksiyonu var. Bunun dışında teknik özellikleri yazmıyor. 125 Hz'lik, Max 1200 DPI olan standart bir fare. İçinde kalem pil büyüklüğünde 14500 Lipo pil var. Günlük kullanımda 5-6 gün yetiyor. Type-C ile şarj oluyor. Yanında kısa bir şarj kablosu geliyor. Daha önce notebook ve ev için birer tane almıştım. Zam gelmeden 3 tane daha alıp kenara attım. Tahminim 2-3 yıl sorunsuz çalışır.

Kimler almalı? Sessiz ortamda çalışanlar, yanında şık ve ince olup yer kaplamasın isteyenler, pahalı oyun faresinin yerine günlük kullanım faresi arayanlar için oldukça cazip bir seçenek. Fiyatının 140 TL olması sanırım en büyük artısı.

Son düzenleme:
Fare kategorisi sadece oyun ekipmanları altında var diye konuyu buraya açıyorum ama aslında tabii ki bir oyun faresi değil ürün.

Standart 2 tuşlu, tekerlekli ve şarjlı, masaüstü kullanımı için yeterli bir fare. Boyutları 11 X 6 X 2,5 CM. Çok ince ve şık görünüyor. Sağ ve sol tuşları aşırı sessiz. Kütüphanede, hatta yanınızda uyuyan biri varken dahi rahatsız etmeden kullanabilirsiniz. Altında 3 konumlu açma-kapama düğmesi var: Kapalı, alıcı ve BT. Kendi alıcısı dışında BT ile de bağlanıyor. Bu sayede IPad'e de bağlayabiliyorsunuz. Rengi mat siyah. Etrafında yavaş yavaş renk değiştiren RGB bir şerit var ama çok soluk. Bu tür şeyleri anında kapatan biri olan beni bile rahatsız etmedi; karanlık odada bile direkt bakmadığınızda fark etmezsiniz. Açık bıraktığınızda otomatik olarak uykuya dalıp pil koruma fonksiyonu var. Bunun dışında teknik özellikleri yazmıyor. 125 Hz'lik, Max 1200 DPI olan standart bir fare. İçinde kalem pil büyüklüğünde 14500 Lipo pil var. Günlük kullanımda 5-6 gün yetiyor. Type-C ile şarj oluyor. Yanında kısa bir şarj kablosu geliyor. Daha önce notebook ve ev için birer tane almıştım. Zam gelmeden 3 tane daha alıp kenara attım. Tahminim 2-3 yıl sorunsuz çalışır.

Kimler almalı? Sessiz ortamda çalışanlar, yanında şık ve ince olup yer kaplamasın isteyenler, pahalı oyun faresinin yerine günlük kullanım faresi arayanlar için oldukça cazip bir seçenek. Fiyatının 140 TL olması sanırım en büyük artısı.

Aynısının Everst modelini aldım, dandik.

750 FPS'te CS oynamaya calismis ve begenmemis olabilir belki.

140 liraya zurna satmıyorlar hocam, nasıl bir kalite bekledin anlamadım.

Biraz geç cevap verdim kusura bakmayım uzunluğu aşırı az neredeyse yerde duruyor ekstra kaymıyor altı Full plastikti bana gelen modelde Bluetooth çalışmıyordu USB dongle temassızlık yapıyordu (bana gelenle alakalı bir durum olabilir.= ekstradan nerede yaşadığınızı bilmiyorum ama burada zurna dürüm 110TL :)

Biraz geç cevap verdim kusura bakmayım uzunluğu aşırı az neredeyse yerde duruyor ekstra kaymıyor altı Full plastikti bana gelen modelde Bluetooth çalışmıyordu USB dongle temassızlık yapıyordu (bana gelenle alakalı bir durum olabilir.= ekstradan nerede yaşadığınızı bilmiyorum ama burada zurna dürüm 110TL :)
Sana gelen urunu bilemem tabii ama linkte verdigim urunde altta iki tane uzun dikey skate var. Masaustu kullanim için fazlasiyla yeterli.

Dosya Ekleri

• IMG_20251029_165845.webp
    IMG_20251029_165845.webp
    3,4 MB · Görüntüleme: 28
Aynı ürün dostum dediğim gibi benimkin de sorun olabilir ekstra altında USB donglesini çıkarmak çok zor değil mi?
Dongle 'i cok iyi dusunmusler. Magnet var tam altinda. Fiziksel olarak orada sıkışık durmuyor, tirnaginla cektigin anda geliyor. Yuvasina yaklastirdigin anda da magnete tutusup yapisiyor. BT ile kullaniyorum ben, o yuzden saglam mi diye test etmek disinda hic cikarmadim ama kendiliginden yerinden ciktigini da gormedim.

Dongle'i cok iyi dusunmusler. Magnet var tam altinda. Fiziksel olarak orada sıkışık durmuyor, tirnaginla cektigin anda geliyor. Yuvasina yaklastirdigin anda da magnete tutusup yapisiyor. BT ile kullanıyorum ben, o yuzden saglam mi diye test etmek disinda hiç cikarmadim ama kendiliginden yerinden ciktigini da gormedim.

Dostum o zaman benim farede bir sorun var çünkü bende magnet falan yok?

Dostum o zaman benim farede bir sorun var çünkü bende magnet falan yok?
Dis gorunusleri benzese de farkli urunler demek ki. Bunda dediğim gibi skate'ler masaustunde kullanim icin fazlasiyla yeterli, mouse pad olmadan genelde tahta masada kullaniyorum notebook ile yanimda tasidigimi. Magnet olayi da cok hos ve ince bir ayrinti.