Hocam, arkadaşlarım benim hakkımda ona bir şeyler söylemiş. Net bir şey dememişler ama 'yok' da dememişler. Sonra merakımdan bir hikâye paylaştım, o da beğenmiş. Bu durum kafama takıldı.
E iyimiş o zaman. Sebebin varmış. Haricinde şarkıyla gönderme yapmana gerek olduğunu düşünmüyorum. Git selamlaş bodoslama. Konun geçtikten sonra hikayeni beğeniyorsa boş değildir herhalde. En kötü eğlence olur, keşke 16 yaşıma dönebilsem. Hayat size güzel.

Göndermelerle bir şey olmaz gönlün varsa git konuş sonra içinde kalıyor. En kötü reddedilirsin yeni yerlere yelken açarsın. Yok illa gönderme yapacağım diyorsan bu üçlü, biraz hafif olsun (Kime göre neye göre tartışılır.) love orta şeker dersen amazing yoksa hot bana kalırsa git konuş gençsin bir şey olmaz.

@Fahare, aşkını bunlarla ifade edenden uzak durmak durmak lazım. Ben seni sevdim. sen de beni sev misali ingilizce sözler.
Zevkler ve renkler diyebiliriz hocam. Zaten şarkının tamamı değil 15sn kısmı atılabiliyordu storye diye biliyorum. Şarkı sözleri aşırı abartılı olsa da arkadaşın genel istediğine uyuyor. Ayrıca eskilerden olduğu için çok bilindik klişeleşmiş şarkı değiller. O yaş grubu için özel bir şey olmuş olur. Sözlere gelirsek: kalbim senin için çarpıyor , sana aşığım ne yapabilirim falan diyor. Diğerinde sadece seni sevmek istiyorum ve sen osun diyor bir diğerinde nerede olursan ol sana burada ihtiyacım var ben bir yerlerdeydim, eminim sen de buralardasındır şimdi bana hayatın anlamını veriyorsun. Seninle yaşadığımı hissediyorum tarzı sözleri var liseli olduğu için çok sorun yaşatmaz kendine.

Zevkler ve renkler diyebiliriz hocam. Zaten şarkının tamamı değil 15sn kısmı atılabiliyordu storye diye biliyorum. Şarkı sözleri aşırı abartılı olsa da arkadaşın genel istediğine uyuyor. Ayrıca eskilerden olduğu için çok bilindik klişeleşmiş şarkı değiller. O yaş grubu için özel bir şey olmuş olur. Sözlere gelirsek: kalbim senin için çarpıyor , sana aşığım ne yapabilirim falan diyor. Diğerinde sadece seni sevmek istiyorum ve sen osun diyor bir diğerinde nerede olursan ol sana burada ihtiyacım var ben bir yerlerdeydim, eminim sen de buralardasındır şimdi bana hayatın anlamını veriyorsun. Seninle yaşadığımı hissediyorum tarzı sözleri var liseli olduğu için çok sorun yaşatmaz kendine.

Aşk dediğiniz, paylaştığınız şarkı ile ifade edilebilir bir şey değil. Kişilerden ziyade tanımlar ve değerler yönünden bakmak lazım galiba. Mesele sevmek değil ki anlamak, anladığın insanla eş olabilirsin.

Şarkılar anlık duygular ile ilgili.