Milas Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 4.290 Makaleler 11 Çözümler 54 Beğeniler 5.304 Yer Japonya, Fukuoka 5 Kasım 2025 #1 Motive'nin buna benzer bir şarkısı daha vardı diye hatırlıyorum. Ya da çok benziyordu. Bulabilir miyiz?
Motive'nin buna benzer bir şarkısı daha vardı diye hatırlıyorum. Ya da çok benziyordu. Bulabilir miyiz?
Çözüm xsharke 5 Kasım 2025 Milas dedi: Bunlar değil ne yazık ki. "İstedim hayatına olmayı dahil." sözleri sanki o şarkıda da vardı. Ya da rhymeları çok benzerdi. Genişletmek için tıkla... Siz büyük ihtimal leak versiyonundan bahsediyorsunuz.
Milas dedi: Bunlar değil ne yazık ki. "İstedim hayatına olmayı dahil." sözleri sanki o şarkıda da vardı. Ya da rhymeları çok benzerdi. Genişletmek için tıkla... Siz büyük ihtimal leak versiyonundan bahsediyorsunuz.
xsharke Üstün Sadakat Rozeti Katılım 14 Mart 2024 Mesajlar 2.069 Çözümler 9 Beğeniler 1.994 Yer İstanbul 5 Kasım 2025 #2 İnanma, CHORBA, Takip olabilir mi? Benzer şarkısı çok var şarkılar sokaklara ait tarzında. Ya da Makaveli albümlerinden miydi? Artı 0 Eksi
İnanma, CHORBA, Takip olabilir mi? Benzer şarkısı çok var şarkılar sokaklara ait tarzında. Ya da Makaveli albümlerinden miydi?
KS KS Milas Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 4.290 Makaleler 11 Çözümler 54 Beğeniler 5.304 Yer Japonya, Fukuoka 5 Kasım 2025 #3 xsharke dedi: İnanma, CHORBA, Takip olabilir mi? Benzer şarkısı çok var, Şarkılar Sokaklara Ait tarzında. Ya da Makaveli albümlerinden miydi? Genişletmek için tıkla... Bunlar değil ne yazık ki. "İstedim hayatına olmayı dahil." sözleri sanki o şarkıda da vardı. Ya da rhymeları çok benzerdi. Artı 0 Eksi
xsharke dedi: İnanma, CHORBA, Takip olabilir mi? Benzer şarkısı çok var, Şarkılar Sokaklara Ait tarzında. Ya da Makaveli albümlerinden miydi? Genişletmek için tıkla... Bunlar değil ne yazık ki. "İstedim hayatına olmayı dahil." sözleri sanki o şarkıda da vardı. Ya da rhymeları çok benzerdi.
xsharke Üstün Sadakat Rozeti Katılım 14 Mart 2024 Mesajlar 2.069 Çözümler 9 Beğeniler 1.994 Yer İstanbul 5 Kasım 2025 #4 Milas dedi: Bunlar değil ne yazık ki. "İstedim hayatına olmayı dahil." sözleri sanki o şarkıda da vardı. Ya da rhymeları çok benzerdi. Genişletmek için tıkla... Siz büyük ihtimal leak versiyonundan bahsediyorsunuz. Artı 0 Eksi Çözüm
Milas dedi: Bunlar değil ne yazık ki. "İstedim hayatına olmayı dahil." sözleri sanki o şarkıda da vardı. Ya da rhymeları çok benzerdi. Genişletmek için tıkla... Siz büyük ihtimal leak versiyonundan bahsediyorsunuz.
KS KS Milas Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 4.290 Makaleler 11 Çözümler 54 Beğeniler 5.304 Yer Japonya, Fukuoka 5 Kasım 2025 #5 xsharke dedi: Siz büyük ihtimal leak versiyonundan bahsediyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Evet, bu. Çok teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
xsharke dedi: Siz büyük ihtimal leak versiyonundan bahsediyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Evet, bu. Çok teşekkür ederim.