Yer
United Kingdom

1756150993875.webp

Ürünü kendim satın aldım konuyu açmadan önce, gayet kaliteli bir kablo, kesinlikle öneririm, ihtiyacınız varsa kaçırmayın. Kargoda herhangi bir zarar görmemiş, şekli de bozulmamış. Kargo garantisini çıkarmayı unutmayın. Kargo da bedava. Ödeme esnasında indirim bazen otomatik uygulanmayabiliyor. Kuponlar sekmesinden indirim kuponunu uygulamayı unutmayın.

Not: Yeni hesap zorunluluğu mevcut, daha önceden Shein alışverişiniz olduysa yeni hesap açmanız gerekmekte.

Ürünü 15 Ağustos'ta aldım, 23 Ağustos'ta tarafıma teslim edildi.

Son düzenleme:
Şimdi güvenli ödeme yap deyince böyle oluyor. Bilgisayardan girdim ve yeni hesap açtım. Daha önce tırnak makası bile almadım Shein'den. Bir şeyi yanlış mı yapıyorum yoksa indirim bitti mi?

1756153138347.webp

1756153163681.webp

Şimdi güvenli ödeme yap deyince böyle oluyor. Bilgisayardan girdim ve yeni hesap açtım. Daha önce tırnak makası bile almadım Shein'den. Bir şeyi yanlış mı yapıyorum yoksa indirim bitti mi?

Eki Görüntüle 177781

Eki Görüntüle 177782
1756153331882.webp

Şu kısımdan kupon seçili mi hocam?

1756153346649.webp

Bu kuponu seçin ve kargo garantisini de kaldırın. Bu kuponun tikini kaldırıp kargo garantisi ekledim ve 613,23 TL oldu bende de. Yani bu kuponu seçip kargo garantisini kaldırmanız gerekmekte 164 TL olması için.

@Paper.C,

Hocam yapmanız gereken şey sipariş ver kısmına geldikten sonra teslimat adresi vs. detayları girmeniz gerek. Yoksa kendiniz kupon kodunu yazamıyorsunuz gözükmüyorsa eğer. Kupon kodu ise: 1trt0820

Bu sayede 164 TL'ye alabilirsiniz.

@Toby Fox, hocam cahilliğime verin, daha önce böyle bir ürün kullanmadım, bilmiyorum. Bu ürünü ne amaçla kullanabilirim?

Reklamlarını Instagram'da görüyordum bu sitenin. İlk kullanıcı indirimini kaçırmamak için başka daha mantıklı ne alınabilir, ekipman aksesuarı olarak?
Keycapsler çok iyi fiyata geliyordu en son. Komple keycaps setini vergi dahil 400'e almıştım yine geçen hafta.