Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.521 Çözümler 19 Beğeniler 3.762 Yer Cintra 13 Eylül 2024 #1 Edit:
Saruman Paşa Uzman Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 999 Çözümler 4 Beğeniler 941 13 Eylül 2024 #2 Geraltın kılıcı dedi: Edit: Genişletmek için tıkla... Hovam keşke geldim yükseldim düşüyorum tarzı olsaydi. İlk gandalfa ihanet ediş, sonra ağaç kesip ork çıkardıkları sahne, sonrada orkların kaçışı.
Geraltın kılıcı dedi: Edit: Genişletmek için tıkla... Hovam keşke geldim yükseldim düşüyorum tarzı olsaydi. İlk gandalfa ihanet ediş, sonra ağaç kesip ork çıkardıkları sahne, sonrada orkların kaçışı.
KS KS Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.521 Çözümler 19 Beğeniler 3.762 Yer Cintra 13 Eylül 2024 #3 Saruman Paşa dedi: Hovam keşke geldim yükseldim düşüyorum tarzı olsaydi. İlk gandalfa ihanet ediş, sonra ağaç kesip ork çıkardıkları sahne, sonrada orkların kaçışı. Genişletmek için tıkla... Hocam bu editte aslında biraz ters köşe var. Mesela son sahnede yendi olarak gösteriyorum.
Saruman Paşa dedi: Hovam keşke geldim yükseldim düşüyorum tarzı olsaydi. İlk gandalfa ihanet ediş, sonra ağaç kesip ork çıkardıkları sahne, sonrada orkların kaçışı. Genişletmek için tıkla... Hocam bu editte aslında biraz ters köşe var. Mesela son sahnede yendi olarak gösteriyorum.
Saruman Paşa Uzman Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 999 Çözümler 4 Beğeniler 941 13 Eylül 2024 #4 Geraltın kılıcı dedi: Hocam bu editte aslında biraz ters köşe var. Mesela son sahnede yendi olarak gösteriyorum. Genişletmek için tıkla... Yani işte birde 2-3 sahne kullanıyorsunuz, sürekli farklı sahneler olmali bence.
Geraltın kılıcı dedi: Hocam bu editte aslında biraz ters köşe var. Mesela son sahnede yendi olarak gösteriyorum. Genişletmek için tıkla... Yani işte birde 2-3 sahne kullanıyorsunuz, sürekli farklı sahneler olmali bence.
KS KS Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.521 Çözümler 19 Beğeniler 3.762 Yer Cintra 13 Eylül 2024 #5 Saruman Paşa dedi: Yani işte birde 2-3 sahne kullanıyorsunuz, sürekli farklı sahneler olmali bence. Genişletmek için tıkla... Aslında Little Dark Age editi yapıcaktım ancak sahne yetersiz diye yapmadım. Bu arada Hobbit filmlerini tam bilmediğim için koymadım.
Saruman Paşa dedi: Yani işte birde 2-3 sahne kullanıyorsunuz, sürekli farklı sahneler olmali bence. Genişletmek için tıkla... Aslında Little Dark Age editi yapıcaktım ancak sahne yetersiz diye yapmadım. Bu arada Hobbit filmlerini tam bilmediğim için koymadım.
Saruman Paşa Uzman Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 999 Çözümler 4 Beğeniler 941 13 Eylül 2024 #6 Geraltın kılıcı dedi: Aslında Little Dark Age editi yapıcaktım ancak sahne yetersiz diye yapmadım. Bu arada Hobbit filmlerini tam bilmediğim için koymadım. Genişletmek için tıkla... O filmlerde kitaplar uygun olmasada editinize uygun sahneler var, bence izleyin.
Geraltın kılıcı dedi: Aslında Little Dark Age editi yapıcaktım ancak sahne yetersiz diye yapmadım. Bu arada Hobbit filmlerini tam bilmediğim için koymadım. Genişletmek için tıkla... O filmlerde kitaplar uygun olmasada editinize uygun sahneler var, bence izleyin.