Detaylar
Kim cevapladı?Eski bilgisayarımı çok seviyordum onun aynısını yine almak istiyorum ama bulamadım eğer bulabilirseniz.
Marka model.
Toshiba Satellite Pro P300.
Şimdiden teşekkür ederim.
Bulmanız çok zor. Sahibinden gibi siteleri düzenli takip etmeniz lazım.
Windows 7
Yetkin
Vendora adlı bir siteden Yunanistan üzerinde birisinde buldum 90 Euro ama kargolama nasıl olacak acaba?Bulmanız çok zor. Sahibinden gibi siteleri düzenli takip etmeniz lazım.
Bence işiniz bir tık kolay hocam. En azından aynı kasaya sahip bir sürü model yok benim dizüstü bilgisayar gibi.
İnanın ki yurtdışı satım alımlar nasıl işliyor bilmiyorum hocam.
Vendora adlı bir siteden Yunanistan üzerinde birisinde buldum 90 Euro ama kargolama nasıl olacak acaba?
İnanın ki yurtdışı satım alımlar nasıl işliyor bilmiyorum hocam.
Windows 7
Yetkin
Aslında 5 farklı modeli var işlemci olarak ben 2. En iyisini almıştım Intel core 2 Duo t7500Bence işiniz bir tık kolay hocam. En azından aynı kasaya sahip bir sürü model yok benim dizüstü bilgisayar gibi.
Birde t8400 vardı galiba
Aslında 5 farklı modeli var işlemci olarak ben 2. En iyisini almıştım Intel core 2 Duo t7500
Birde t8400 vardı galiba
Bir bakayım hocam, belki bazı satıcılar model adı koymamıştır Sahibinden'de.
Gözümden kaçmadıysa Sahibinden'de yok hocam.
Son düzenleme:
Windows 7
Yetkin
Teşekkür ederim vaktini ayırdığın için hocamBir bakayım hocam, belki bazı satıcılar model adı koymamıştır Sahibinden'de.
Gözümden kaçmadıysa Sahibinden'de yok hocam.
0xraptoRwave
Üstün
İkinci el bulabilirsiniz, sıfır bulmanız mümkün değil.
Windows 7
Yetkin
2. El arıyoruz zaten ama yokİkinci el bulabilirsiniz, sıfır bulmanız mümkün değil.