Makaleler
43
Selamlar arkadaşlar, kırk yılda bir İnternet üzerinden alışveriş yapan biriyim. Yaklaşık olarak 2 yıldır kullandığım AirPods Pro’mu AirPods 4 modeli ile değiştirmek istiyorum çünkü silikonsuz bir kulaklık denemek istiyorum. ANC’siz modeli tercih edeceğim çünkü fiyatı da uygun geldi. Zaten AirPods Pro’mda da ANC’yi pek kullanan, beğenen biri değilim. Benim için önemli olan şey uzamsal ses gibi teknolojiler ve ses kalitesi, bu konuda AirPods Pro’dan çok memnunum.

Hepsiburada’da bir AirPods 4 gördüm, Apple’ın sitesinde neredeyse 8 bin TL olan kulaklık bu satıcıda 6.500TL. Bu yüzden biraz şüphe ile yaklaşıyorum ancak sizinde fikrinizi aldıktan sonra kafama yatarsa alacağım.

Sizce satıcı güvenilir midir, alınır mı?

Selam arkadaşlar, kırk yılda bir İnternet üzerinden alışveriş yapan biriyim. Yaklaşık olarak 2 yıldır kullandığım AirPods Pro'mu AirPods 4 modeli ile değiştirmek istiyorum çünkü silikonsuz bir kulaklık denemek istiyorum. ANC'siz modeli tercih edeceğim çünkü fiyatı da uygun geldi. Zaten AirPods Pro'mda da ANC'yi pek kullanan, beğenen biri değilim. Benim için önemli olan şey uzamsal ses gibi teknolojiler ve ses kalitesi, bu konuda AirPods Pro'dan çok memnunum.

Hepsiburada'da bir AirPods 4 gördüm, Apple'ın sitesinde neredeyse 8 bin TL olan kulaklık bu satıcıda 6.500TL. Bu yüzden biraz şüphe ile yaklaşıyorum ancak sizin de fikrinizi aldıktan sonra kafama yatarsa alacağım.

CarrefourSA satıyor biraz fazlasına oradan al orijinal gelir garantisiyle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar, kırk yılda bir internet üzerinden alışveriş yapan biriyim. Yaklaşık olarak 2 yıldır kullandığım AirPods Pro'mu AirPods 4 modeli ile değiştirmek istiyorum çünkü silikonsuz bir kulaklık denemek istiyorum. ANC'siz modeli tercih edeceğim çünkü fiyatı da uygun geldi. Zaten AirPods Pro'mda da ANC'yi pek kullanan, beğenen biri değilim. Benim için önemli olan şey uzamsal ses gibi teknolojiler ve ses kalitesi, bu konuda AirPods Pro'dan çok memnunum.

Hepsiburada'da bir AirPods 4 gördüm, Apple'ın sitesinde neredeyse 8 bin TL olan kulaklık bu satıcıda 6.500TL. Bu yüzden biraz şüphe ile yaklaşıyorum ancak sizin de fikrinizi aldıktan sonra kafama yatarsa alacağım.

Güvenli satıcı istiyorsan buradan alabilirsin Hepsiburada kendi satıcısı 7K:

Son düzenleyen: Moderatör: