Gercek olmamasi icin bir sebep var mi? Hayir.

Turkiyeden ayni fiyata benzer hatta belkide daha kaliteli olabilecek urunler almak mumkun mu? Evet.
Turkiyeden de alinabiliyorsa gumruge takilma, ek vergi koyma, uzun sure gelememe, kaybolma gibi riskleri almaya deger mi? Hayir.

Tum bunlara ilaven fabrikalarinda, depolarinda Turk ve Musluman cocuk ve yetiskinlerin zorla bedavaya calistirildigi zalim bir sirketten alisveris yapmaya deger bir urun var mi ortada? O da size kalmis.

O klavye cok cok cok ustun sekilde kaliteli mi bilmem ama Yellow Switch Leaven marka klavye aldim gecenlerde. Turkiyeden. Yuzde 60. Hot Swap. Yellow Switch. RGB secenekleri yeterli. Ayni sekilde Type C. Hissiyati ve malzeme kalitesi ciddi anlamda hosuma gitti. Yaninda switch degistirme ve tus sokme aparati ile birlikte uc adet farkli renklerde yedek switch de gonderiliyor. Ustelik ayni alisveris sitesinde tam oalrak bu klavyenin adiyla 300 lira gibi bir fiyata satilan switch seti de var. Yellow, Blue, Brown ve Red switch satiliyordu. Butun tuslar icin. Yani 60'a yakin. Ben oneririm. Linkini de atarim. Begenmezseniz baska klavyelerde var. Arastirip bulabilirsiniz. Daha iyi klavyeler de var ayni fiyata ancak blue switchden baska secenek olmadigi icin tercih etmedim. Siz bakabilirsiniz.

Yine de tabii ki sizin sordugunuz klavye bu klavylerden gercekten ustun bir klavye ise tercih size kalmis.

Sepette 945 lira. Switch seti de 340 liraya falan geliyor.

Yorumlari da emin olmamakla beraber bot yorumlarina benziyor Temudakinin.

Son düzenleme: