Temu Satılan MageGee kompakt %60 mekanik oyun klavyesi gerçek mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 4584
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 427
  • Etiketler Etiketler
    gerçek klavye
Bilsem daha önce alırdım, süresi yoktu ki.

@dalmatianpelican siz konuya ilk yazdığınızda indirimli fiyat gözüküyor muydu? 86 TL olduğunu görünce şaşırdım o yüzden açtım.
@Charles Smith,
Hocam sen ilk defa indirdiğin için sana özel fiyat vermiş bizde gozukmuyordu.
Bu arada 86 TL'den de alamayacaktin, vergiyi normal fiyattan alıyor yani yaklaşık 700TL ye falan alabilirdin.

Tum bunlara ilaven fabrikalarinda, depolarinda Turk ve Musluman cocuk ve yetiskinlerin zorla bedavaya calistirildigi zalim bir sirketten alisveris yapmaya deger bir urun var mi ortada? O da size kalmis.
Merhaba, Temu ile ilişkilendirdiğiniz bir konu / kaynak var mı ortada bununla ilgili? Shein'le ilgili görmüştüm ancak Temu'da henüz onunla ilgili bir şey görmedim.

Konuyla ilgili olarak, vergisini son çıkan ekranda ödediğiniz sürece gelecektir. AB dışı ürünlerde yüzde 60 vergi politikasını unutmayın. Temu ve Aliexpress'te vergi indirimsiz fiyatlandırmadan alınır. Bu da yaklaşık size 600 lira vergi ödeyeceğiniz anlamına gelir. Çin alışveriş sitelerinin indirimsiz tutarı bu kadar fazla yazmasından ötürü şişiyor fiyat.

Tum bunlara ilaven fabrikalarinda, depolarinda Türk ve Müslüman çocuk ve yetiskinlerin zorla bedavaya calistirildigi zalim bir sirketten alisveris yapmaya deger bir ürün var mi ortada? O da size kalmis.

Kanıt? Kaynak?
Ayrıca "Müslüman çocuk" diye bir kavram yoktur. Sadece ailesinden gördüğü rastgele Arapça kelimeleri söyleyince ilgi ve sevgi gördüğünü bildiği için sürekli söyleyen çocuktur.
Tekrardan ayrıca niye Türk ve Müslüman? Hem Türk hem Müslüman olamaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…