Ozi2658

Becerikli
Arkadaşlar legal yoldan hesap satışı yasak biliyorsunuz. E peki bizim bu oyuna bu kadar para yatırmamızın sebebi nedir? Bunu bile bile Champions setini almayı planlıyorum mesela. Bu oyunun ömrü sizce ne kadar? Kaç sene daha gider bu oyun?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence halen daha çok popüler ve geliştirilmeye devam ettiğinden dolayı kolay kolay biteceğini düşünmüyorum. Set alma sebebi tamamen kişisel, oyundan daha çok zevk alma amacıyla alınmalı, ticari bir amacınız olmamalı benim görüşüm.

Gösteriş için olduğunu düşünüyorum. Bazı silahlar için vuruş hissi falan denilebilir ama asıl olayı gösteriş, diğer oyunculara farklı, tecrübeli, daha iyi olduğunu göstermek.

Arkadaşlar legal yoldan hesap satışı yasak biliyorsunuz. E peki bizim bu oyuna bu kadar para yatırmamızın sebebi nedir? Bunu bile bile Champions setini almayı planlıyorum mesela. Bu oyunun ömrü sizce ne kadar? Kaç sene daha gider bu oyun?

Ego tatmini ve gösteriş merakı tamamen. Bunlar yerine canlı piyasalı CS 2 Rust DotA gibi oyunlardan alışveriş yapmak daha mantıklı.

Oyunun ömrünü boş verin, zaten büyük ihtimalle siz bırakacaksınız yakın zamanda.

Zaten bitme potansiyeli olan bir oyun bence, alternatifleri çoğalmaya başladı. CS2'nin anti-hile ve hitbox sorunları çözülse geçecek büyük bir kitle var.

Kozmetik tamamen zevkine veya gösteriş için alınır. Bazen daha iyi hissettirdiği için alanlarda oluyor benim gibi fakat genel olarak baktığımız zaman asıl olay gösteriştir.

Mesela ben oynadığım oyunlarda kozmetik peşinde koşan birisiyim ama birisi görsünde hava atayım değil bana kendimi iyi hissettirdiği için ve benim o görünüş hoşuma gittiği için alırım veya almanın yollarını arar bulurum.

Para konusunda bu tarz şeylere harcayıp yarın bir gün o verilen parayı aramayacaksanız alınır, yoksa gereksiz harcama olur.

Oyunun ömrü konusu olarak söyleyebileceğim, ben şimdiye kadar RİOT'un popüler oyunlarının kolay kolay oyuncu bulamayacak hale geldiğini hiç görmedim. Muhtemelen yıllarca daha sen oyunu oynamak istediğin zaman, oyunu oynayabileceğin kadar kişiyi her zaman bulursun.

Son düzenleme: