Torukojin Kaneki
Başarılı
Merhaba, Chivalry 2 King's Edition almıştım. Oyun bedava oldu iade etmek istiyorum. Fakat gözükmüyor ne yapabilirim?
Tamam hocam işte o satın alınanlar kısmında chivalry 2 yok.Epic Games'e tarayıcıdan giriş yapın > Profilinize tıklayın > Hesap > Yukarıdan ayarlar > İşlemler > Satın alınanlar > Buradan oyunu bul ok ile genişlet fatura kodunu kopyala.
Fatura kodunu kopyaladıktan sonra desteğe git daha sonra "Hesap bilgisi + satın alma kanıtı (Fatura kodu, ss vb.) + tarihleri ver" ve durumu anlat en geç 14 gün içinde iade verir.
Hocam birkaç saat bekleyin belki Epic tarafında daha işlem tamamlanmamıştır.
Beklediniz ve hala gözükmüyorsa iade talebinden önce oyunun gözükmesi için talep açın "satın alma / işlem / e-Sports ödülleri" böyle bir kategori olması lazım. O kategori üzerinden konu açın ve "hesap bilgisi + satın alma kanıtı (dekont vb.) + tarihi" bilgileri verdikten sonra durumu anlatın.
İlgili Epic destek makalesi:
Not: Eğer destek talebi süresince iade süresi geçerse yine de iade hakkın var ama yine de şu an bilet açıp destek ile sürekli iletişimde kalmakta fayda var.
Hocam birkaç saat bekleyin belki Epic tarafında daha işlem tamamlanmamıştır.
Beklediniz ve hala gözükmüyorsa iade talebinden önce oyunun gözükmesi için talep açın "satın alma / işlem / e-Sports ödülleri" böyle bir kategori olması lazım. O kategori üzerinden konu açın ve "hesap bilgisi + satın alma kanıtı (dekont vb.) + tarihi" bilgileri verdikten sonra durumu anlatın.
İlgili Epic destek makalesi:
Not: Eğer destek talebi süresince iade süresi geçerse yine de iade hakkın var ama yine de şu an bilet açıp destek ile sürekli iletişimde kalmakta fayda var.
Senin aldığın ile bugün verilen oyunların "Edition'lar" farklı olduğundan geri almıyor olabilirler, etik değil belki ama kendi açılarından haklılar böyleyse.Teşekkürler hocam ben alalı bayağı oluyor yeni almamıştım.
Hocam gözüküyormuş araya karışmış. Fakat iade talebi açamıyorum nedense? Batman oyunlarını aldığımda aynı zamanda onu da almıştım Batman iade edebiliyorsam onu da iade etmem lazım neden böyle?
Hogwarts legacy iade edildi ama? En azından dlc yi alsınlar chuvalry 2 kalsın.Senin aldığın ile bugün verilen oyunların "Edition'lar" farklı olduğundan geri almıyor olabilirler, etik değil belki ama kendi açılarından haklılar böyleyse.