Makaleler
1
Yer
Ankara
Game Pass ücreti çok arttığı için internetten Game Pass hesabı almayı düşünüyorum. Bildiğiniz üzere bu hesap Store’da ana hesap olarak ayarlanıyor ve Xbox uygulamasından kendi hesabımıza giriş yapıyoruz. Bu durumda hesabın sahibi hangi bilgilere erişebilir?

Hesapta sadece internet bağlantısı gerektirmeyen oyunları oynayabilirsiniz. Multiplayer oyunları oynayamazsınız. ( diablo vb. )

Hesapta sadece internet bağlantısı gerektirmeyen oyunları oynayabilirsiniz. Multiplayer oyunları oynayamazsınız. ( diablo vb. )
Hayır oynayabiliyor. Diablo ek uygulama gerektiriyorsa o yüzden oynanmıyor olabilir. DBD, Astroneer vs. oynuyorum ben.

Soruya gelecek olursa bir şeyine erişemez.

Bana da öyle geliyor ama tam emin olamadım.

Gamepass'e dahil olan ve gamepass harici dış hizmetlere bağlı olmayan (EA vb.) oyunlar multiplayer oynanabiliyor.

Farklı bir kişiye ait olan ve Store üzerinden eşleştirilen Xbox Game Pass hesaplarında dış hizmetlere bağlı olan oyunları oynayamazsınız.

EA, Battlenet, Ubisoft'a ait uygulama eşleştirmesi gerektiren oyunları oynayamazsınız. Örnek verecek olursam, Diabloyu indirip battlenet üzerinde eşleştirme yapamazsınız. Çünkü hesabın asıl sahibi tarafından bir eşleştirme yapılmıştır ve o hesaba erişim sağlama imkanınız yoktur. Oyun hiç bir şekilde açılmaz.

Farklı bir kişiye ait olan ve Store üzerinden eşleştirilen Xbox Game Pass hesaplarında dış hizmetlere bağlı olan oyunları oynayamazsınız.

EA, Battlenet, Ubisoft'a ait eşleştirme gerektiren oyunları oynayamazsınız.
Hayır, oynanabiliyor. Senin dediğin Steam'de geçerli.

Hayır, oynanabiliyor. Senin dediğin Steam'de geçerli.

Diablo IV indirin ve oynamayı deneyin. Sonucu göreceksiniz. veya Fifa 15 indirin oynamayı deneyin. Veya Rainbow Six Siege indirip oynamayı deneyin. EA , Battlenet ve Ubisoft'da size ait olmayan online tabanlı bir oyunu oynayamazsınız. Arkadaşın ilettiği gibi Astroneer oynarsınız. Ama bu bahsettiğim oyunları oynama imkanınız yok.

Hesabı aldığınız yerde açıklamasını okursanız "EA Play, Ubisoft, Activision, Battlenet, Rockstar ve Riot Games(LOL) dahil değildir." bu şekilde ibare geçer. Bu da tam benim anlattığımı ifade etmektedir. iyi forumlar.

Diablo IV indirin ve oynamayı deneyin. Sonucu göreceksiniz. veya Fifa 15 indirin oynamayı deneyin. Veya Rainbow Six Siege indirip oynamayı deneyin. EA , Battlenet ve Ubisoft'da size ait olmayan online tabanlı bir oyunu oynayamazsınız. Arkadaşın ilettiği gibi Astroneer oynarsınız. Ama bu bahsettiğim oyunları oynama imkanınız yok.

Hesabı aldığınız yerde açıklamasını okursanız "EA Play, Ubisoft, Activision, Battlenet, Rockstar ve Riot Games(LOL) dahil değildir." bu şekilde ibare geçer. Bu da tam benim anlattığımı ifade etmektedir. iyi forumlar.
Mesajı sonradan düzenlemişsin sanırım. Evet extra client gerektiren oyunlarda oynanmıyor. Ama gerektirmeyen oyunlarda sıkıntısız oynanabilir.