Satın alınan R7 9800X3D & RTX 5070 Ti sistem nasıl olmuş?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan muhammetaktas122
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 144
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
Markadan kaynaklı hocam, bu bütçede sanırım akvaryum kasa yok gibi.

Diğerleri normal o zaman değil mi hocam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 60-65 ya da 70 derecelerde dolasıyor güçlü oyunlarda.

Kasayı neden kötülüyorlar onu anlamadım.
Bahsedilen konu sogutucunun isiyi kac dereceye dusurebildigi degil malzeme kalitesi ve omru. Sivi soğutmanin bir omru var. Motorun zamanla sesli calismasi ya da sivinin zamanla buharlasip sogutucunun performansini kaybetmesi gibi nedenler yuzunden bir sure sonra degistirmeniz gerekiyor. Bu markanin urunleri genelde vasat, bazilari da direkt kotu. O yüzden degistirilmesini tavsiye ediyorlar.

Anakart boş değil aslında, GEN 5 desteği olsa tadından yenmezdi. 9800X3D fazla abartılı olmuş gibi, işlemciyi 7800X3D yapıp, diğer bileşenlere yatırım yapabilirdi.

Ben olsam 7500F bile yapıp işlemciyi, sağlam ekran kartı çekerdim. Darboğaz önemli değil monitör de 4K ise o açık az çok kapanırdı.
Hocam işlemci de önemli maalesef benim için.

Anakart boş değil aslında, gen 5 desteği olsa tadından yenmezdi. 9800X3D fazla abartılı olmuş gibi, işlemciyi 7800X3D yapıp, diğer bileşenlere yatırım yapabilirdi.
Anakartı yakında satıp aynı fiyata gen 5 anakart almayı düşünüyorum 850 modelini.

O bile çok bence.

Ne iş yapıyorsunuz. Bütün yükü artık ekran kartları üstleniyor.
Oyunda hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…