Detaylar
Kim cevapladı?Kamerada mı böyle yoksa gözle de böyle belli mi? Eğer gözle de böyle ise iade edin.
Kameradan hocam gözle çok hafif var.
@BerkayZ87 hocam bir bakar mısın?
Son düzenleme:
- Makaleler
- 50
Hocam gozunle gordugun bir kusur yoksa sikinti yok. Fotograftan anlasilmiyor.
Hocam gozunle gordugun bir kusur yoksa sıkıntı yok. Fotograftan anlasilmiyor.
Hocam sağ sol üstlerde köşelerde çok hafif belli oluyor gibi ama fotoğraftaki gibi de değil.
Hocam sağ sol üstlerde köşelerde çok hafif belli oluyor gibi ama fotoğraftaki gibi de değil.
Parlaklık Full.
- Makaleler
- 50
Monitore farkli acilardan baktiginda parilti seviyesi sabit mi? Oyleyse isik sizmasi olabilir.Hocam sağ sol üstlerde köşelerde çok hafif belli oluyor gibi ama fotoğraftaki gibi de değil.
heart like a grave
Yetkin
Yaptığınız yanlış bir test metodu. Birisinin fotoğraf çekip atmasının anlamı yok. Gözle görülen tamamen bambaşka. Siyah performansını test etmenin daha mantıklı yolları vardır.Sanki azalıp artıyor gibi pek anlamıyorum hocam iade edilmeli mi edilmemeli mi onu da bilmiyorum Amazon'dan aldım 20 gün falan olacak.
Elinde bu monitörden varsa atabilecek olan var mıdır?
G65B çok iyi o konuda. Monitörün parlaklığı yüksekse ve yine de siyahlar tamamen griye dönüşmüyorsa iyi demektir zaten. OLED gibi saf siyah veremez.
Bende de iki tane var bu şekilde.G65B monitör aldım siyah ekranda böyle, normal mi? Alalı 17 gün oldu Amazon'dan aldım.
Eki Görüntüle 187166