Arkadaşlar merhaba,
21 Ocak 2026 tarihinde Gaming.Gen.TR üzerinden Galax EX Gamer One Click OC RTX 5080 ekran kartını aldım 12 taksit ile. Ürün 22 Ocak günü sabah saat 9 gibi HepsiJet Söke dağıtım şubesine ulaştı. Ben o gün dağıtıma çıkmasını bekliyordum. Saat 3'e kadar dağıtıma çıkmayınca HepsiJet müşteri hizmetlerini aradım. Bugün dağıtıma çıkıp çıkamayacağını sordum. Ardından bana dediler ki kargonuz için kurye ataması bekleniyor, en geç yarın dağıtıma çıkar. Ben de tamam dedim. Bugün saat sabah 9 saatlerinde baktığımda HepsiJet kargo takip sayfasından "Transfer sürecinde", "Teslim edilemedi", "Teslim edilemedi", "Gönderiniz için iptal işlemi uygulanmıştır." yazılarını gördüm.
Bu yazılar üstüne hemen Gaming.Gen.TR müşteri hizmetlerini aradım ve kargomun neden iptal edildiğini, neden teslim edilemediğini sordum. Telefonda ki adam bana kargomun dün teslimat adresine gittiğini, bizi evde bulamadıklarını ve ondan dolayı teslimat şubesine gittiğini söyledi. Ben de bunun üzerine adama dedim ki ben bütün gün evdeydim, beni aramadılar, beni evde bulamamaları imkansız. Adamda kargo şirketinin düştüğü not bu dedi. Ben de tamam deyip hemen HepsiJet müşteri hizmetlerini aradım. Müşteri hizmetlerine gene bir kargomun olduğunu, takip sisteminde iptal edildi olarak gözüktüğünü, bunun üzerine satıcı firmayı aradığımı, satıcı firmanın da bana kargomun dün teslimat adresine gittiğini, bizi evde bulamadıklarını ve ondan dolayı teslimat şubesine gittiğini söylediğini söyledim. Kadın da bana kargonun hasarlı olduğunu bundan dolayı size hasarlı ürün veremeyeceğimiz için kargoyu iade ettik dedi.
Şu anda kargo Gaming.Gen.TR'ye geri gidiyor. Benim bu süreçte ne yapmam lazım? Para iadesi kesinlikle istemiyorum. Yeni ürün istiyorum. Ne yapmalıyım?