Hepsiburada Satın alınan ürünler iyi mi?

Uyuyan Sincap

Üstün
Selam dostlar.
Ben Hepsiburada'dan 1450 TL civarına şu 3 ürünü sipariş ettim. Ağırlık seti ve Mi Band kılıf kendi Türkiye satıcısı. Devre temizleme spreyi ise TM GROUP isimli satıcıdan gelecek. Ağırlık seti PTT Kargo diğer ikisi ise HepsiJet üzerinden gelecek.

Siz bu ürünlerle alakalı bir sorun yaşadınız mı ve ben bu ürünleri alarak doğru bir tercih mi yaptım?

@Yonga @Silinen üye @144 @Oltran @Silverback Gorilla @792 @199
Daha da çağırırdımda valla aklıma gelmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bu ürünleri kullanmadığım için yorum yapamayacam. Kusura bakma.

Hiç kullanmadım hocam. Ondan ben de yorum yapamayacağım. Ama dilerim ki memnun kalırsınız <3

Son düzenleme:
Devre temizleyici hiç kullanmadım ancak best, fiyat-performans olarak iyi bir marka diye düşünüyorum.

Devre temizleyici hiç kullanmadım ancak best, fiyat-performans olarak iyi bir marka diye düşünüyorum.

Arabada motor yerinde bazı yerler hafiften çürümüş. Oraya ve bazı ufak paslanan yere sıkacağız. Yağsız tercih ettik yoksa WD 40 da kullanabilirdik. İşe yararsa uzun süre kullanırız. Kırıkkale'de bulamadım bende hazır internetten ürün getirecektim onlara yancı olarak ekledim.

Bende hiç kullanmadım bunları. Tavsiyem hepsiburada üzerinden alacağın zaman satıcıya yazılan mesajları iyi oku. Bir kablo aldım neredeyse 1 hafta bekledim geldi bu kez kablo bozuk çıktı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bu ürünleri kullanmadığım için yorum yapamayacağım. Kusura bakma.

Bende hiç kullanmadım bunları. Tavsiyem Hepsiburada üzerinden alacağın zaman satıcıya yazılan mesajları iyi oku. Bir kablo aldım neredeyse 1 hafta bekledim geldi bu kez kablo bozuk çıktı.

Hiç kullanmadım hocam. Ondan ben de yorum yapamayacağım. Ama dilerim ki memnun kalırsınız <3

Xiaomi olan hem plastik hem de nokta nokta yapılmış iade etmem ama sakın almayın. Beğenmezsiniz. Başka ürünlere yönelin. En azından kolumuzda sağlam saat olsun mantığıyla kullanılır. Ama biraz basınca zor algılıyor yani almayın ya. İadeyle uğraşamam belki takarım belki takmam. 300 TL'ye cam tamiri yapardım daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…