Zamanında oyunun Türkçe çevirisine katkıda bulunmak için çevirilerin yapıldığı siteye gitmiştim, tabii benim yapmak istediğim düzeltmeler çoktan yapılmış ancak oyuna henüz eklenmediği için bana gerek kalmamıştı ama gördüğüm kadarıyla oyuna Türkçe çeviriyi yapan çok az kişi vardı, bunların başında da oyunu geliştiren stüdyonun bir çalışanı yok hepsi tamamen topluluktan kişiler. Dolayısıyla oyun her güncellendiğinde Türkçe kısımlarda bir eksiklik oluyordu, 1.0'da da böyle bir şey olmuş olması çok muhtemel çünkü 1.0'ı birkaç ay boyunca kapalı betada tuttular ve sınırlı sayıda oyuncunun oynamasına izin verdiler. Bu oyuncular arasında Türkçe dil desteğini geliştirebilecek birisi bulunmadı ise Türkçe %100 olmadığı için koymak istememiş olabilirler.
Oyunun dosyalarında şu an Türkçe var aslında, daha önceden yüklü olduğu ve Türkçe olarak ayarladığım için 1.0'ı ilk açtığımda Türkçe açıldı, arayüz vs. Türkçe görünüyordu hala. Dil ayarlarına bakarken Türkçe olmadığını fark edip İngilizceyi seçtiğimde Türkçe gitti ve bir daha seçemedim, oyundan kaldırılmış değil yani. Muhtemelen %100 çevirilmediği için görmüyoruz.