Zırh yapsanız da zırhın size neredeyse bir yararı olmuyor ki. Savaştığınız yaratıklara keşke yaratık denebilseMalzeme toplama, bulunduğun ıssız yerde üs kurup bir taraftan malzeme toplama hatta kendine zırh üretme tarzı şeyler bana hayatta kalma oyunlarını andırdı nedense. Belki söylediğim şey yanlıştır, bilemiyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?mudurvekili
Yetkin
@Louis Antoine Aklına hayaline sığmayacak kadar kitap okudum, okuyorum. Anlama kabiliyetimi ölçecek kişi sen değilsin.
Bu kadar paranoyak olmayın, zararlı.Tam sürümü yayınlıyorlar ve oyundan sessiz seda Türkçe dil desteğini kaldırıyorlar ve buna da yama notlarında yer vermiyorlar. Firmalar Türk düşmanı deyince de kızıyorsunuz arkadaş, bu Türk düşmanlığı değil de nedir?
Tam olarak şurada düşündüğüm sebepten oyuna eklenmediğini kendileri de doğrulamış.Zamanında oyunun Türkçe çevirisine katkıda bulunmak için çevirilerin yapıldığı siteye gitmiştim, tabii benim yapmak istediğim düzeltmeler çoktan yapılmış ancak oyuna henüz eklenmediği için bana gerek kalmamıştı ama gördüğüm kadarıyla oyuna Türkçe çeviriyi yapan çok az kişi vardı, bunların başında da oyunu geliştiren stüdyonun bir çalışanı yok hepsi tamamen topluluktan kişiler. Dolayısıyla oyun her güncellendiğinde Türkçe kısımlarda bir eksiklik oluyordu, 1.0'da da böyle bir şey olmuş olması çok muhtemel çünkü 1.0'ı birkaç ay boyunca kapalı betada tuttular ve sınırlı sayıda oyuncunun oynamasına izin verdiler. Bu oyuncular arasında Türkçe dil desteğini geliştirebilecek birisi bulunmadı ise Türkçe %100 olmadığı için koymak istememiş olabilirler.
Oyunun dosyalarında şu an Türkçe var aslında, daha önceden yüklü olduğu ve Türkçe olarak ayarladığım için 1.0'ı ilk açtığımda Türkçe açıldı, arayüz vs. Türkçe görünüyordu hala. Dil ayarlarına bakarken Türkçe olmadığını fark edip İngilizceyi seçtiğimde Türkçe gitti ve bir daha seçemedim, oyundan kaldırılmış değil yani. Muhtemelen %100 çevirilmediği için görmüyoruz.
Bunu tepkiler üzerine belirttiler, başta yoktu.
Doğrusunu en başından beri biliyorum zaten. Siz bugün yazmışsınız ama onlar bunu belirteli 4 gün olmuş, doğrusunu ben yazana kadar siz bilmiyordunuz bence.Bunu tepkiler üzerine belirttiler, başta yoktu.Millete sallamadan önce bilginin doğrusunu bilin lütfen.
@428, bir şeyleri yarıştırma peşinde değilim burada fakat birine doğrudan "bu kadar paranoyak olmayın, zararlı" diye üslup kullanmanız da doğru değil. Oyun içeriklerini çoğunlukta takip ederim ve birçok oyunu da oynadım, her şeyden haberdarım anlayacağınız. Normalde belirtmeyecektim de sizin demeniz üzerine belirteyim dedim. Yoksa oyunların çoğunu satın almıyorum zaten. A ya da B firmasının Türk düşmanı olup olmaması beni ilgilendirmiyor, bizim insanımız körü körüne savunmaya devam ettiği sürece hiçbir şekilde Türk pazarını ciddiye almayacaklar.
Bugün Satisfactory'e gelen 2.8GB boyutlu güncellemede Türkçe oyuna yeniden tam çeviriyle eklenmiş. Güncelleme birçok bugfix ve benzeri de içeriyor. Gösterdiğimiz çok sert tepki sayesinde Türk düşmanı faşistlere gücümüzü gösterdik ve Türkçenin tekrar eklenmesini sağladık anlaşılan. Söylediğim gibi, bu kadar paranoyak olmayın.
Kod:
• Updated community translated languages with the latest translations
• The following languages are now fully translated by community
o Turkish - Türkçe
o Vietnamese - Tiếng Việt
• The following languages are now partially translated by community, the percentage number represents how much is translated so far
o Arabic - اَلْعَرَبِيَّةُ - %58
o Bulgarian – български – 57%
o Czech – Čeština – 51%
o Hungarian – Magyar – 83%
• Please note that for languages to be reimported into the game, they need to reach at least 50% completion, If you want to help out check out info on our Discord.
• Fixed credits for all the LQA Testers