Artık dijital platformlarda satılmayan oyunları güvenli bir şekilde indirip oynayabileceğim bir site var mı? Yanlış hatırlamıyorsam vardı ama unuttum. Spesifik olarak bir oyun söylemem gerekirse NFS Most Wanted'ı arıyorum. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.
Detaylar
Kim cevapladı?HayattYordu
Uzman
Torrent'den indirin.
Deniz744
Başarılı
Artık dijital platformlarda satılmayan oyunları güvenli bir şekilde indirip oynayabileceğim bir site var mı? Yanlış hatırlamıyorsam vardı ama unuttum. Spesifik olarak bir oyun söylemem gerekirse NFS Most Wanted'ı arıyorum. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.
Bu konularda Torrent o bu şu tarzı problemlerle uğraşmadan ki .exe dosyaları dışarıdan yükleme yaptığı için çoğu zaman virüs yüklüyor.
Bu konuda direkt yüklü oyun dosyası veren kurulumla uğraştırmayan ve güvenilir tek site rip.
Site linki:
https://steamrip.com/Güvenilirlik:
Oyunindirvip var, her oyunumu oradan indiririm. Hiç sorun yaşamadım. Bu sitenin sahipleri de malum Rus sitelerinden repack edip paylaşıyor.
Hard trojan o site hocam, eski oyunlara koymuyordular fakat yenilere basıyorlar artık.
Ben genelde oyunun adını yazıp sonuna "full indir" ibaresi koyuyorum. Bir kaç site var sürekli kullandığım bunun için. Oradan yapabilirsiniz. Eski oyunlara ancak böyle ulaşabiliyorum.
Hocam açıkçası Torrenle uğraşmak istemiyorum. Ek olarak oyundir full indir gibi sitelerden indirmesemde indiren arkadaşlarımda hep sorun çıkardı.Oyunindirvip var, her oyunumu oradan indiririm. Hiç sorun yaşamadım. Bu sitenin sahipleri de malum Rus sitelerinden repack edip paylaşıyor.
Bu konularda Torrent o bu şu tarzı problemlerle uğraşmadan ki .exe dosyaları dışarıdan yükleme yaptığı için çoğu zaman virüs yüklüyor.
Bu konuda direkt yüklü oyun dosyası veren kurulumla uğraştırmayan ve güvenilir tek site rip.
Site linki:https://steamrip.com/
Güvenilirlik:
Hard trojan o site hocam, eski oyunlara koymuyordular fakat yenilere basıyorlar artık.
Teşekkür ederim hocam, müsait zamanda bakacağım linklere.
Deniz744
Başarılı
@Deniz744, bilemiyorum. Birçok oyunu oradan indirdim. Yeni oyun olarak da ghost of Thushima'yı oradan indirdim. Sorun yaşadığımı hatırlamıyorum. Bir ara da The Last of Us part 2 indireceğim.
Sorun yaşamamanız sitenin virüssüz olduğu değil, güçlü bir PC'ye sahip olduğunuzu gösterir.
Mesela eskiden yüksek grafik bir oyun açtığınızda PC'den gelen ses ve şu an gelen sesi karşılaştırın, anlarsınız demek istediğimi.
Formatlayın derim.
Hocam açıkçası torrenle uğraşmak istemiyorum. Ek olarak oyundir Full indir gibi sitelerden indirmesemde indiren arkadaşlarımda hep sorun çıkardı.
Teşekkür ederim hocam, müsait zamanda bakacağım linklere.
En güveniliri steamrip, hiç uğraşmıyorsun 1 kere indirdin bitti kurulumsuz. Ki bu da virüs riskini 0'a indiriyor, ayrıca redditlerde de kanıtlandı virüssüz olduğu ve open Source.
Yeni konular
-
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri
-
-
HP Victus'taki SSD Casper Excalibur G770'e uyar mı?
- BirForumcuKişi
-
-
-
-