Dolap Satışlar yüzünden vergi cezası gelir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XEfe.Bey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 228
Makaleler
1
Annemin alıp hiç kullanmadığı bazı küçük ev aletleri var, kutularıyla duruyor evde kalabalık. Bunları dolap üzerinden kargolasam bir problem olur mu? İnternette baktım insanlara hiç haberleri olmadan vergi cezaları falan gelmiş. Pek anlayamadım forumda dolap üzerinden satış yapan hocalarımız var mı böyle bir şey olur mu?

Dolap zaten komisyon vesaire aliyor bunun icinde hepsi diye biliyorum. Ayriyeten vergi gelmesi pek mumkun degil. Ben satis yaptim bir sey olmuyor.

Dolap zaten komisyon vesaire aliyor bunun icinde hepsi diye biliyorum. Ayriyeten vergi gelmesi pek mumkun degil. Ben satis yaptim bir sey olmuyor.
İnternette baktım iki üç tane bir şey satmış 10 bin lira vergi gelmiş, ne kadar doğru bilemedim foruma sormak istedim hocam .

Çok ciddi gelir elde etmediğiniz sürece ufak tefek işlemlerden dolayı bir sıkıntı yaşamayacağınızı düşünüyorum.

Çok ciddi gelir elde etmediğiniz sürece ufak tefek işlemlerden dolayı bir sıkıntı yaşamayacağınızı düşünüyorum.
Devamlı satış yapmayacağım 4-5 tane ürün. Hemen satılsın diye ucuza vericem ama internette ki şikayetleri görünce aklıma takıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…