GhostRileyy

Uzman
Arkadaşlar savaş içerikliden kastım, Call of Duty gibi hızlı hızlı savaşlar değil. Ortadoğu'yu anımsatan oyunlar olabilir. Örneğin: aktif olarak oynadığım Insurgency: Sandstrom. Bu oyuna benzeyen oyunlar arıyorum. Ayrıca WW tarzı oyunlarda ilgimi çekiyor. Örneğin: Enlisted. Buna benzeyen oyunlarda önerirsenizde memnun olurum. Teşekkür ederim.

Arkadaşlar savaş içerikliden kastım, Call of Duty gibi hızlı hızlı savaşlar değil. Ortadoğu'yu anımsatan oyunlar olabilir. Örneğin: aktif olarak oynadığım Insurgency: Sandstrom. Bu oyuna benzeyen oyunlar arıyorum. Ayrıca WW tarzı oyunlarda ilgimi çekiyor. Örneğin: Enlisted. Buna benzeyen oyunlarda önerirsenizde memnun olurum. Teşekkür ederim.
Enlisted oynamamıştım ama az videolarına baktım mekanik ve grafikleri BF1'i anımsatıyor. O tabi hızlı ama oynamadıysan kesinlikle öneririm.

Arkadaşlar savaş içerikliden kastım, Call of Duty gibi hızlı hızlı savaşlar değil. Orta doğu'yu anımsatan oyunlar olabilir. Örneğin: Aktif olarak oynadığım Insurgency: Sandstrom. Bu oyuna benzeyen oyunlar arıyorum. Ayrıca WW tarzı oyunlarda ilgimi çekiyor. Örneğin: Enlisted. Buna benzeyen oyunlarda önerirsenizde memnun olurum. Teşekkür ederim.

War Thunder ve Battlefield seris.

Arkadaşlar savaş içerikliden kastım, Call of Duty gibi hızlı hızlı savaşlar değil. Orta Doğu'yu anımsatan oyunlar olabilir. Örneğin: Aktif olarak oynadığım Insurgency: Sandstrom. Bu oyuna benzeyen oyunlar arıyorum. Ayrıca WW tarzı oyunlarda ilgimi çekiyor. Örneğin: Enlisted. Buna benzeyen oyunlarda önerirsenizde memnun olurum. Teşekkür ederim.

Medal of Honor 2010. yeni oyunlar beni hayatta sarmaz, 2015 öncesi oyunlar oynarım hala.

Steam'de bulamadım hocam.

B
Bulamadım hocam oyunu.

S
Medal of Honor 2010. yeni oyunlar beni hayatta sarmaz, 2015 öncesi oyunlar oynarım hala.
Serinin hiçbir oyununu oynamadım hocam. Online destekli oyunu var mı?

Ekledim hocam.

Enlisted oynamamıştım ama az videolarına baktım mekanik ve grafikleri BF1'i anımsatıyor. O tabi hızlı ama oynamadıysan kesinlikle öneririm.
Depolamam müsait olursa indireceğim hocam. :D