Savunma Sanayi Sistemleri ve Teknolojileri Anketi

Bir sonraki yazının konusu ne olsun?

• Yerli uçak Hürjet hakkında bilmeniz gerekenler

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    24
Hava savunma sistemlerini merak ediyorum. Çünkü malum S-400 olayı sonrası o kısımlarda karışık bir durum var.

Altay hala geliştiriliyor ama ne desem bilemiyorum. Motor konusu aldı başını yürüdü, bir ton seçenek konuşuldu yine olmadı gibi. Şaka falan yapmıyorum böyle giderse 5. nesle uygun jet motoru Altay motorundan önce çıkacak :D

Çinlilerin yaptığı 5. nesil motorlar lab da kusursuz çalışıyorken iş seri üretime geldiği zaman, motor istedikleri gibi çalışmıyormuş. Podcast de duymuştum.

Çinlilerin yaptığı 5. nesil motorlar lab da kusursuz çalışıyorken iş seri üretime geldiği zaman, motor istedikleri gibi çalışmıyormuş. Podcast de duymuştum.
Çinlilere sorsan kuantum radar da ürettiler (hatta 100 km üstü menzilli) ama iş veri yayınlamaya ve seri üretime gelince sıfır bilgi. ABD bile 10 km üstü kuantum radar üretemiyor şu an öyle söyleyeyim.

Çinlilere sorsan kuantum radar da ürettiler (hatta 100 km üstü menzilli) ama iş veri yayınlamaya ve seri üretime gelince sıfır bilgi. ABD bile 10 km üstü kuantum radar üretemiyor şu an öyle söyleyeyim.
Ayhsan tarakçının vidosunda izlemiştim,TUSAŞ ufaktan kolları sıvamaya başlamış ,kuantum radarı için.
Kuantum radarları Stealth katili olacak.

Geri
Yukarı Alt